Inhoudsopgave

Terugblik op bezoek aan praktijk Wilma Bast
Facebook
Netwerkbijeenkomst met workshop 'Spiegelen met paarden'
Netwerken
Agenda mei
Overige activiteiten voor ondernemers
Ondernemersnieuws

maandag 20 april 2015

Terugblik op bezoek aan praktijk Wilma Bast

Op vrijdagmiddag 10 april waren we te gast bij Wilma Bast in haar Schoonheidssalon en praktijk voor natuurgeneeswijzen. Wilma vertelde over de combinatie van haar werk als schoonheidsspecialiste en natuurgeneeskundig therapeut. Ook toonde ze ons de nieuwste manier van iriscopie, met een laptop en een camera...

Prachtig ook te zien hoe 7 ondernemende vrouwen hun passie deelden. Stralende gezichten als ze vertelden over hun werk, maar het ging ook over de frustratie m.b.t. een locatie, de eisen van een beroepsvereniging of de haalbaarheid er van te kunnen leven. Samen delen maakt ondernemen inzichtelijk en ook leuk.

Bedankt Wilma voor je gastvrijheid. De volgende KidP (Kijk in de Praktijk) vindt plaats op 9 oktober. Mannen, jullie zijn ook welkom hoor of meld je aan als gastheer.

Facebook

Het afgelopen jaar heeft Iris Boonstra mij geassisteerd op Facebook. Ze schreef regelmatig een stukje maar hield ook jullie berichten bij en deelde ze regelmatig.

Iris gaat zich nu weer meer richten op haar eigen werk. Iris, reuze dank voor al je inzet en veel succes verder. We gaan binnenkort meer van je zien met je bedrijf Dancing Butterflies Art.

Voor Bewust Meppel ben ik op zoek naar iemand die medebeheerder wil zijn van onze Facebook. Plaats zo nu en dan een leuk bericht of deel iets van de bedrijven die we volgen. Is dit iets voor jou, laat het me weten en we maken een afspraak om te kijken naar wensen en mogelijkheden.

Netwerkbijeenkomst met workshop 'Spiegelen met paarden'

Op donderdag 11 juni worden ondernemers uit de regio Meppel en Steenwijk van harte uitgenodigd elkaar te ontmoeten op de grote zomernetwerkavond. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 22 uur op Hoeve Beukers aan de Zomerdijk.

Psychosociaal therapeute Hillian Brink zal daar in het eerste gedeelte een workshop verzorgen 'Spiegelen met paarden'.

Kosten voor de bijeenkomst zijn € 10,-. Noteer de datum alvast in je agenda. Je ontvangt in mei een speciale uitnodiging, maar kunt je nu al nu al aanmelden.

Netwerken

Elke maand worden er in Meppel en omgeving diverse bijeenkomsten georganiseerd waar ondernemers elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en elkaar kunnen versterken. Kijk hier waar je in de komende maand terecht kunt.

Agenda mei

Op donderdag 23 april wordt al weer de agenda voor mei verwerkt tot document om naar de drukker te gaan. Heb je items die van belang zijn, plaats ze dan uiterlijk op dinsdag 21 april voor 12 uur. De agenda hangt begin mei weer op meer dan 30 locaties in Meppel en omgeving.

Op de digitale agenda kun je ook nadien blijven plaatsen.

Overige activiteiten voor ondernemers

Voor dit jaar staan er al weer een aantal leuke activiteiten op de agenda. Kijk hier voor een overzicht.

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten op één van deze bijeenkomsten.

Daarnaast zijn jullie ook welkom op de netwerkbijeenkomsten van Bewust Steenwijk.

Vriendelijke groet,
namens Bewust Meppel,
Janet van der Molen.

Ondernemersnieuws

Twee maal per maand ontvang je een nieuwsbrief van Bewust Meppel:

  • halverwege de maand is dat het ondernemersnieuws voor aangesloten leden met tips en nieuws rond ondernemen
  • rond het begin van een nieuwe maand is dat het inspiratienieuws met nieuws over bewustwording in onze regio en een verwijzing naar de agenda met jullie activiteiten. Dit inspiratienieuws gaat ook naar niet-leden die zich abonneren op de nieuwsbrief.