Inhoudsopgave

Ondernemersnieuws Bewust Meppel en Steenwijk
Advertentie begin september
Bewust Meppel 10 jaar, vieren en vooruitzien
Agenda ondernemersactiviteiten
Sluitingsdatum gedrukte agenda september (Meppel)

donderdag 28 juli 2016

Ondernemersnieuws Bewust Meppel en Steenwijk

Het zomert volop om ons heen, en hopelijk ook bij ons zelf. Bij mij wel. Genietend van zonnewarmte, afgewisseld met verfrissende regen vind ik een zomers ritme. Ik flaneer langs klussen die op mij wachten, houd af en toe een siësta en geniet van de liefdevolle aandacht waarmee ik nu de dingen kan doen. De zomer mag nog wel even duren. 

In deze nieuwsbrief wil ik alle ondernemers aangesloten bij Bewust Meppel en Bewust Steenwijk informeren over ondernemersactiviteiten die na de vakantieperiode mogelijk zijn. Kunnen jullie in alle rust bedenken of je hieraan mee wilt doen ter ondersteuning van je eigen ondernemerschap.

In de komende periode zal ik het ondernemersnieuws voor beide netwerken samenvoegen. Mijn aandacht richt zich op: samen sterker met behoud van eigenheid in ieder netwerk. Voor ondernemersondersteuning ligt het accent op samen sterker.

Willemijn van Schilfgaarde
Foto: siësta in Beekse Bergen, eigen archief.

Advertentie begin september

Op dinsdag 6 september 2016 plaatst Bewust Meppel een advertentie in de Nieuwe Meppeler en Bewust Steenwijk in de Steenwijkerland Express. Een mooie kans om jullie nieuwe cursusaanbod aan te kondigen of je bedrijf aan het begin van het nieuwe seizoen onder de aandacht te brengen. In deze advertentie is ruimte om je logo te plaatsen of een vermelding te maken van een cursus of workshop. Wil je meedoen? Geef dit dan uiterlijk 23 augustus, 12.00 uur, door aan Karin van de Brake van Carencommunication. Mail haar voor informatie en deelname en ontvang specifieke informatie over je upload.

Bewust Meppel: lees hier voor meer informatie.
Bewust Steenwijk: lees hier voor meer informatie.

Bewust Meppel 10 jaar, vieren en vooruitzien

Het platform Bewust Meppel bestaat 10 jaar! Een mooi moment om samen met jullie te vieren. Wij organiseren daarom een grote netwerkbijeenkomst op dinsdag 27 september van 18.00 tot 21.00, de Kameel in Meppel. Jaqueline Hendriks van de Aanschuiftafel zal voor ons een aanschuiftafel verzorgen. Vooraf en tussen de gangen door is er tijd voor vieren en vooruitzien.

De ondernemers van Bewust Steenwijk zijn van harte uitgenodigd om met ons mee te vieren en mee te denken over hoe bewust leven in de regio verder vorm te geven.

Wil je aanschuiven? Klik hier om je op te geven.

Agenda ondernemersactiviteiten

In het najaar zijn er weer een aantal activiteiten waaraan je als ondernemer kunt deelnemen. 

30 augustus: Introductieavonden "spreken is goud" (Meppel)
Geert Zomer, Professionals in Beeld, start een nieuw seizoen van Spreken is Goud met een aantal introductieavonden. Tijdens Spreken is Goud leer je wat jij kunt doen om bij je publiek nieuwsgierigheid, vertrouwen en verlangen te creëren. Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie.

8 september: Workshop Facebook
Facebook blijft zijn mogelijkheden veranderen. Wil je meer kunnen dan een foto aanpassen of een bericht plaatsen? Op 8 september wordt de workshop Facebook opnieuw gegeven door Karin van de Brake van Caren Communication. Meer weten? Kijk hier.

24 september: Open dag Oosterboer
Bewoners van de Oosterboer en Ezinge (gemeente Meppel) kunnen zich presenteren en bekendheid geven aan hun bedrijf, activiteit of hobby tijdens een open markt op de burendag. Bewust Meppel heeft zich aangemeld om zich te presenteren. Wil jij je aansluiten dan ben je van harte uitgenodigd deze kraam te delen. Heb jij jezelf aangemeld dan kunnen we misschien de kramen bij elkaar zetten. Belangstelling? Laat het mij weten.

3 oktober: inspiratieavond Bewust Podium
Bewust Podium organiseert een inspiratieavond rond bewust leven samen met Maaike Middelweerd, Bloei en Leef.

5 november: Open Bedrijvendag
Wil jij je samen met andere bewuste ondernemers presenteren op de open bedrijvendag? Bewust Meppel bied je de mogelijkheid om je onderneming samen met andere ondernemers uit het netwerk te presenteren op 1 locatie in Meppel. Heb jij belangstelling voor een stand op een gezamenlijke locatie laat het mij weten.

Sluitingsdatum gedrukte agenda september (Meppel)

Op vrijdag 26 augustus wordt de agenda gedrukt voor de maand september. Heb je items die van belang zijn, plaats ze dan uiterlijk op woensdag 24 augustus voor 12 uur op de digitale agenda. Dan worden ze meegenomen op de gedrukte agenda. De agenda hangt begin september weer op meer dan 30 locaties in Meppel en omgeving. Op de digitale agenda kan je ook nadien blijven plaatsen.