Inhoudsopgave

Terugblik
Nieuwe website
Cursus Spreken is goud!
Agenda januari
Contact

maandag 16 februari 2015

Terugblik

Ik kijk terug op een mooi maar intensief 2014 met veel variatie in bewuste activiteiten. 
We begonnen in januari met de beurs waar we ruim 1100 bezoekers mochten ontvangen.
We plaatsten dit jaar 8 advertenties in de regionale bladen waarbij ondernemers 3 keer konden aanhaken.
In november deden 25 van jullie mee met de Open Praktijkroute / Open Bedrijvendag. 

Ook jullie waren zelf actief op vele fronten. Jullie plaatsten 453 activiteiten op onze online agenda. Ruim 50 ondernemers werden lid van Bewust Meppel.

Maar dit zijn allemaal cijfers. Waar het om gaat is natuurlijk dat we elkaar mochten ontmoeten, dat jullie je cliënten dat konden geven waar ze voor kwamen en dat jullie zelf dat mochten doen waar je goed in bent en waar je van houdt.

Nieuwe website

Ook werd dit jaar de nieuwe website gelanceerd. Veel positieve reacties, maar uiteraard ook kinderziekten en daarmee veel tijd die ik liever zou besteden aan het organiseren van activiteiten of het promoten van ons platform voor bewustwording.

Bedankt voor al jullie feedback en geduld.

Ook dank aan Ramon Mol, het brein achter de site. Hij denkt mee en de website blijft ook in ontwikkeling.

Inmiddels is de website aardig op orde. Lees meer over de mogelijkheden.

Cursus Spreken is goud!

In 2015 staan er weer een aantal interessante activiteiten gepland voor ons netwerk. Ben je benieuwd, neem alvast een kijkje.

Zie ik je maandag 12 januari bij de introductieavond 'Spreken is goud' door Geert Zomer van Professionals in beeld? Leer hoe je bij jezelf kunt blijven als je moet spreken voor een groep mensen. Lees meer...

Agenda januari

Op dinsdag 23 december wordt al weer de agenda voor januari verwerkt tot document om naar de drukker te gaan. Heb je items die van belang zijn, plaats ze dan uiterlijk op maandag 22 november voor 12 uur. De agenda hangt begin januari weer op meer dan 30 locaties in Meppel en omgeving.
Op de digitale agenda kun je ook nadien blijven plaatsen.

Contact

De meeste van jullie heb in het afgelopen jaar persoonlijk mogen ontmoeten op één van de activiteiten. Mocht ik je nog niet hebben getroffen, dan hoop ik dat te mogen doen in 2015, bijvoorbeeld bij de introductieavond van de cursus op 12 januari.
Ben je een ondernemer die het effectief vindt om op de website van Bewust Meppel te staan, maar verder geen behoefte heeft aan contact, dat is dat natuurlijk ook prima. Maar weet je altijd welkom op één van onze activiteiten.

Ik wens jullie een goed uiteinde en een mooie start van 2015.

Janet van der Molen.