Inhoudsopgave

Een hele goede kerst en jaarwisseling
Gezamenlijke advertentie
De BEURS
Oproep vrijwilligers beurs
Welke vraag zit jou hoog?
Ondernemersagenda

vrijdag 15 december 2017

Een hele goede kerst en jaarwisseling

We zijn bijna aan het einde van het jaar. Een moment van terugkijken en vooruit zien. Meestal komt daar bij mij pas tijd en ruimte voor in de zomermaanden. Toch schreef ik een kijk op het jaar. Nieuwsgierig: kijk hier.

Ook nu merk ik dat ik me niet kan voorstellen dat we over 16 dagen het nieuwe jaar ingaan. Er is nog zoveel te doen! Geen verstilling, bezinning en rust. Wel familie, logee uit wit-rusland, .. help de kerstboom niet vergeten en veel pr voor de beurs aanzwengelen. En o ja, tussendoor de sleutel ontvangen van mijn tiny house flat waar ik ga wonen. 

Ik wens iedereen een hele goede kersttijd en mooie start van het nieuwe jaar toe. En ik hoop jullie allemaal te zien op de beurs op 13 januari. Als standhouder of bezoeker. Tot dan.

Willemijn van Schilfgaarde

Gezamenlijke advertentie

Op 9 januari plaatsen we weer een gezamenlijke advertentie in de nieuwe meppeler en steenwijkerland express. Dit gebeurt in combinatie met de beursspecial in deze kranten.

Wil jij meedoen aan de advertentie laat dit dan uiterlijk 22 december weten aan karin@carencommunication. 

Informatie over en prijzen voor gezamenlijk adverteren vind je hier.

De BEURS

Met elkaar hebben ruim 50 ondernemers zich aangemeld voor de beurs. Het wordt een mooie dag met een breed programma.

Wil jij nog meedoen en heb je je niet ingeschreven? Het kan nog maar doe het snel als je ook in de publicatie meegenomen wilt worden.

Oproep vrijwilligers beurs

Voor de beurs zoek ik nog vrijwilligers die op de dag zelf willen helpen. Heb jij tijd en zin of tienerkinderen die willen helpen? Geef het door.

Dit is wat er moet gebeuren:
- tussen 8.00 en 11.00 helpen klaarzetten en opbouwen van de presentatieplekken en aankleding algemeen.

- tussen 11.00 en 16.00: welkom heten van bezoekers, uitdelen flyers, gedag zeggen bezoekers, informatie verstrekken op en rond de beursvloer, aankondigen lezingen, workshops etc.

- tussen 16.00 en 20.00 helpen opruimen en terugzetten meubilair.

- in de week vooraf: aankleding van beursvloer etc. maken.

Wil jij helpen of weet je iemand: ik word er heel blij van.

Welke vraag zit jou hoog?

In het afgelopen jaar heb ik jullie zoveel mogelijk ondersteund door te netwerken en kennis die ik opdeed te delen. Daarnaast waren er netwerkontbijten waar jullie je vragen stelde rond ondernemerschap die we met elkaar dan 360 graden rond probeerde uit te lichten.

Voor 2018 wil ik voor jullie als ondernemende professionals een aantal workshops/trainingen opzetten die gaan over professioneel ondernemen. Hoe mooi zou het zijn als jullie de prangende vragen die je bezig houdt rond ondernemerschap aan mij laten weten. Dan kan ik aan de slag met een mooie serie die aansluit bij jullie behoefte.

Dus heb jij vragen rond: doelgroep, pr, marketing, social media, spreken in het openbaar, financiƫn, verzekeringen, pensioen, belastingen, praktijk-eisen, gezamenlijke inkoop, samenwerking onderling, zorgwetten, je eigen sterke punten als ondernemer (als professional weet je ze wel) .... laat het me weten!

Voor jullie beeld: ik organiseer geen vaardigheidstrainingen, die zijn er genoeg. Wel brainstormsessies, debatten, creatieve workshops, speeddate-sessies etc. Leren met en van elkaar staat hierbij centraal.

Ondernemersagenda

Gedrukte agenda:
Wil iedereen die zijn agenda activiteiten voor januari uiterlijk 26 december invoeren? Dan komen ze ook op de gedrukte agenda van januar.

Thema inspiratienieuws januari (Bewust Meppel):
Het inspiratienieuws van januari staat in het teken van de beurs. Wil jij hierover een blog of nieuwsbericht schrijven stuur dit dan uiterlijk 26 december naar info@bewustmeppel.nl

Netwerken in de regio:

13 januari 2018: Beurs Bewust en Duurzaam leven, Meppel. Nog niet ingeschreven? Hier kan het.

In januari zijn er diverse nieuwjaarsbijeenkomsten, ook voor ondernemers. Iets bij jou in de buurt of organiseer je zelf iets? Geef het door of deel het op facebook.