Inhoudsopgave

Thema-avond oktober 2015 en maart 2016
Blog voor bewuste ondernemers
Gezamenlijke advertentie 6 april
KidP Kijk in de Praktijk
Nieuwe rubrieken
Overige bijeenkomsten in 2015
Ondernemersnieuws

maandag 16 februari 2015

Thema-avond oktober 2015 en maart 2016

Bewust Meppel gaat 2 thema-avonden organiseren waar aangesloten ondernemers zich kunnen presenteren. Het is de bedoeling dat een bepaald thema vanuit diverse disciplines wordt belicht. Het programma mag een deel informatie bevatten, maar er mag ook iets te ervaren, iets te beleven zijn. Hoe het programma er uit komt te zien is uiteindelijk aan de groep die zal worden samengesteld uit 3 tot 4 ondernemers. Bewust Meppel verzorgt de ruimte en de PR. 
De data zijn in eerste instantie vastgesteld op dinsdag 24 november 2015 en donderdag 24 maart 2016, maar kunnen eventueel nog worden aangepast.
Het thema is 'in verbinding'. Dit is een breed thema en kan dus uiteindelijk meer specifiek worden als ondernemers met elkaar in contact komen. 

Ben jij een ondernemer die mee wil werken aan één van deze avonden, meld je dan nu aan. Ik breng jullie met elkaar in contact en zal tevens de coördinatie verzorgen.

Blog voor bewuste ondernemers

Elisabeth  de Charon de Saint Germain, oprichter van Vocal Presence gaat maandelijks een blog schrijven voor Bewust Meppel, een blog voor professionals met passie die het verschil willen maken.

Deze maand: Elevate Your Business Presence

"Meer dan 12 jaar was ik als idealistische ondernemer aan het werk geweest. Ik had eerst alleen een mooi bedrijf opgebouwd, Cultuurhuis Roos en Lelie, en later een tweede bedrijf Villa Sterrebos, nu samen met mijn echtgenoot. Maar daar stond ik; moe, leeg en uitgeblust. Klanten waren er wel en ze waren eigenlijk ook nog eens reuze aardig. Ikzelf was alleen heel erg moe."

Lees de blog waarin ze vertelt wat ze heeft gedaan om het tij te keren waardoor ze nu een gepassioneerd ondernemer is die vooral energie krijgt van haar werk...

Gezamenlijke advertentie 6 april

Op 6 april 2015 plaatst Bewust Meppel wederom een advertentie in de Nieuwe Meppeler. Bovenaan komt het logo van Bewust Meppel met de naam van onze website. Daaronder is plaats voor advertenties van jullie bedrijven. Daarin kun je een logo plaatsen of een vermelding maken van een cursus of workshop. Meer informatie...

KidP Kijk in de Praktijk

Twee maal per jaar organiseert Bewust Meppel Kijk in de Praktijk. Een praktijk van een aangesloten ondernemer zet de deuren een middag of avond open voor mede-ondernemers. Er is tijd om kennis te maken met zijn of haar werk en daarnaast is er gelegenheid om te netwerken. Er is vaak een beperkt aantal deelnemers mogelijk.
De eerstvolgende KidP is op vrijdag 10 april 2015 van 15-17 uurDe toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.
Wil jij je praktijk open stellen, meld je dan aan.

Nieuwe rubrieken

Recent zijn er 2 categorieën toegevoegd aan onze website, nl. oncologie en energetisch werk. Hoewel we er geen voorstander van zijn heel veel categorieën te hebben waar uiteindelijk maar 1 ondernemer in genoemd is menen we toch met deze 2 categorieën iets aan te bieden wat zeer specifiek is of niet past in een andere categorie. Mocht je als ondernemer denken dat je ook past in één van deze categorieën dan kun je een extra categorie bijbestellen voor € 20,- of mailen met het verzoek om je categorie te wijzigen.

Overige bijeenkomsten in 2015

Hieronder staan de verder geplande bijeenkomsten.

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten op één van deze bijeenkomsten.

Vriendelijke groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.

Ondernemersnieuws

Twee maal per maand ontvang je een nieuwsbrief van Bewust Meppel:

  • halverwege de maand is dat het ondernemersnieuws voor aangesloten leden met tips en nieuws rond ondernemen
  • rond het begin van een nieuwe maand is dat het inspiratienieuws met nieuws over bewustwording in onze regio en een verwijzing naar de agenda met jullie activiteiten. Dit inspiratienieuws gaat ook naar niet-leden die zich abonneren op de nieuwsbrief.