Ondernemersnieuws
Kidp Kijk in de Praktijk
Aanbieding: Laat een bedrijfsvideo mak..
Website en facturatie.
Nieuwe leden
Advertentie Nieuwe Meppeler
Praktijkruimte te huur bij Go For It B..
Agenda maart

maandag 03 maart 2014

Ondernemersnieuws

Dit is al weer het ondernemersnieuws van februari waarin interessant nieuws voor je bedrijf.

Ik kreeg van een lid een opmerking over verwarring omtrent de nieuwsbrieven.

Halverwege de maand ontvangen jullie het ondernemersnieuws waarin ik dingen meld die specifiek gaan over je bedrijf zoals het plaatsen van een advertentie of een netwerkbijeenkomst.

Rond het begin van elke maand is er het inspiratienieuws wat ook wordt verstuurd aan andere belangstellenden dan de leden. Daarin meld ik mooie dingen rond bewustwording in deze regio zoals een inspirerende bijzondere activiteit of een inspirerende gedachte. Dit nieuws is interessant voor allen die graag horen wat er op het gebied van bewustwording actueel is.

De Bewust Podium-avonden waarin Bewust Meppel ook participeert worden aangekondigd in een Bewust Podium nieuwsbrief. Voor deze nieuwsbrief kun je je apart aan- en afmelden.

Door het nieuws te verdelen over verschillende nieuwsbrieven kun je achteraf ook makkelijker iets terug vinden. Althans, dat is zoals ik het zie. Maar het is natuurlijk niet mijn bedoeling jullie te overladen met mails en nieuwsbrieven. Uiteraard mag je me altijd laten weten hoe je er over denkt.

 

Kidp Kijk in de Praktijk

Op vrijdag 7 februari stelde Hanny van Putten haar praktijk open voor een KidP: Kijk in de Praktijk. In een kleine groep konden we ervaren wat Elph-coaching voor je kan betekenen. Het was een bijzonder fijne middag waarin naast informatie ook tijd was voor persoonlijk contact. Hanny, bedankt voor je gastvrijheid.

In september is er weer een KidP.

Aanbieding: Laat een bedrijfsvideo maken.

In april krijgen leden van Bewust Meppel de mogelijkheid een bedrijfsvideo van 3 minuten te laten maken. Maurice de Vries van MRise Media doet ons daarvoor een aanbod. Voor een bedrag van € 300,- wordt er een interview van 30 minuten gehouden waarin je jezelf kunt presenteren en eventueel iets kunt laten zien. Daarnaast is er voor €50,- meer de mogelijkheid een film op je eigen werklocatie te laten maken op een datum en tijd in overleg.

Het filmpje kan worden geplaatst op je eigen website zowel als op de site van Bewust Meppel. Bekijk hier de filmpjes die in het verleden gemaakt zijn voor Bewust Meppel.

Website en facturatie.

Sinds de start van de nieuwe website zijn er 13.217 pagina's op onze site bezocht. Daarover ben ik zeer verheugd.

Technisch gezien is het nog niet allemaal in orde en ik dank jullie voor alle feedback en ook de opbouwende kritiek en het geduld. Ramon Mol is de persoon achter de schermen. Hij heeft het systeem gebouwd en steekt ook veel tijd in de verdere ontwikkeling van onze website.

Ook de factuurmodule is nog in ontwikkeling waardoor het niet mogelijk was een logo te plaatsen op de facturen. Wil je alsnog een factuur met logo en bedrijfsgegevens dan kun je hier een pdf downloaden.

Inmiddels zijn we ook weer goed vindbaar en halen daarbij zelfs hogere scores dan voorheen. 

Kom je problemen tegen, meld het gerust en Ramon en ik kijken er naar. Sommige punten kunnen snel worden opgelost, andere nemen wat meer tijd in beslag. Met elkaar werken we aan een nog beter systeem waarop aanbieders en bezoekers elkaar goed kunnen vinden.

 

Nieuwe leden

Er zijn sinds het begin van december weer een flink aantal nieuwe leden toegetreden. Dat kwam mede door de beurs waaraan ondernemers konden deelnemen als ze lid werden. We hopen hen in de toekomst natuurlijk als lid te blijven houden. Ook vanuit Bewust Steenwijk zijn een aantal leden toegetreden. De nieuwe leden stellen zich in de komende tijd allemaal aan jullie voor op de homepage.

Wil je alvast weten welke bedrijven zich hebben aangesloten kijk dan hier.

Advertentie Nieuwe Meppeler

Op 3 april plaatst Bewust Meppel wederom een advertentie in de Nieuwe Meppeler. Je kunt daarin een logo of kleine advertentie van je bedrijf plaatsen voor een bedrag van € 32,50. De afmeting is 3x6 cm. Heb je belangstelling, mail me dan en je ontvangt specificaties. Er is plaats voor maximaal 10 bedrijven. De vorige keren was er veel animo, dus wacht niet te lang. Bekijk hier de vorige advertentie.

Praktijkruimte te huur bij Go For It Balans

Go For It – BALANS, aan de Paradijsweg 8 te Meppel, heeft een lichtrijke praktijk ruimte met keukenblok te huur van ongeveer 20 vierkante meter. Voor elkaar en met elkaar ondernemen hebben we in hoog vaandel. Te samen onder een dak, zonder je eigenheid te verliezen en volledig je eigen bedrijfje kunnen zijn en blijven! Daarnaast gebruik kunnen maken van gezamenlijke ontvangstruimte met balie en receptie. Spreekt jou dit aan, dan staan wij open voor contact! Uiteraard eerst een persoonlijke kennismaking, rondleiding en bezichtiging. Meer details/ info? Neem contact op via: richard@goforitwellness.nl

Agenda maart

Op dinsdag 25 februari wordt al weer de agenda voor maart verwerkt tot document om naar de drukker te gaan. Heb je items die van belang zijn, plaats ze dan uiterlijk op maandag 24 februari voor 12 uur. De agenda hangt begin maart weer op diverse locaties.
Op de digitale agenda kun je ook nadien blijven plaatsen.

Hartelijke groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.