Beurs
Kijk in de Praktijk: wi..
Eet natuurlijk (lezing ..
Deadline agenda februari
Een energieke groet

donderdag 16 januari 2014

Beurs

De bewust Leven beurs was een groot succes.

Ruim 60 aanbieders van Bewust Meppel hebben zich op zaterdag 11 januari gepresenteerd tijdens de beurs Bewust Leven. Al binnen een half uur na de opening kwam de 250e bezoeker binnen en het uiteindelijke aantal kwam op ruim 1100. De werkgroep vindt dat daarmee aangetoond is dat bewustwording IN is.

Lees in de column van de Meppeler Courant wat je allemaal gemist hebt als je niet op de deze beurs was...

Ook voor kinderen was er van alles te doen. Naast allerlei creatieve activiteiten konden ze aan een speurtocht meedoen met als thema duurzaamheid. De winnaars van deze speurtocht hebben inmiddels bericht gekregen wanneer ze hun prijs in ontvangst kunnen nemen.

"Als organisatie kijken we zeer tevreden en dankbaar terug op deze dag. De reacties waren zeer positief. Bezoekers hebben ook kunnen zien dat Bewust Meppel een actieve vooruitstrevende groep ondernemers is met een grote doelgroep. We vinden dit zeker voor herhaling vatbaar. Ook de samenwerking van Bewust Meppel en Go For It Wellness bleek zeer vruchtbaar" aldus Janet van der Molen (ontwikkelaar Bewust Meppel)

Kijk hier voor een verslag en meer foto's van Eva Flendrie Fotografie.

Kijk in de Praktijk: wie zet de deur open?

Op vrijdagmiddag 7 februari houdt Bewust Meppel weer een KidP-bijeenkomst: Kijk in de Praktijk. Van 15 tot 17 uur kunnen we kennis maken met de praktijk van één van onze aanbieders die ons meeneemt in zijn of haar vakgebied en is er gelegenheid om te netwerken. Vind jij het leuk om je bedrijf open te stellen voor een kleine groep collega's neem dan contact met me op. Vind je het leuk om deel te nemen mail dan ook, je hoort z.s.m. welk bedrijf ons gaat ontvangen.

Eet natuurlijk (lezing Willem Wortel)

Bewust Podium organiseert elk seizoen 6 inspiratieavonden in Meppel.

De eerstvolgende avond is op 21 januari a.s.
Gast is Willem Wortel 
van Eet natuurlijk. 
Hij zal ons deze avond vertellen over eerlijke voeding, een goed onderwerp zo aan het begin van het nieuwe jaar met alle goede voornemens.


De locatie is Grandcafe De Wheem, De Wheem 1 in Meppel. 
De avond is van 20 tot 22 uur. 
De zaal is open vanaf 19.30 uur.
Toegang € 10,- in de voorverkoop (opgave via de mail) en 
€ 12,50 aan de zaal.
Als extraatje voor deze avond heeft De Wheem een menu gemaakt op basis van de Willem Wortel methode. 
Voor € 35,00 krijg je een overheerlijk 3 gangen menu en hier zit je entreekaart voor de lezing al bij in. Je kan dan vanaf 18:00 uur terecht. Zo wordt het een echt avondje uit. Wil je gebruik maken van deze aanbieding, vermeld dit dat duidelijk bij je aanmelding. Voor deze aanbieding geldt VOL=VOL

Deadline agenda februari

Op dinsdag 21 januari wordt al weer de agenda voor februari verwerkt tot document om naar de drukker te gaan. Heb je items die van belang zijn, plaats ze dan uiterlijk op die datum. De agenda hangt begin februari weer op diverse locaties.
Op de digitale agenda kun je ook nadien blijven plaatsen.

Ook leden die geen extra abonnement hebben met agenda-items mogen 3 maal per jaar iets plaatsen. Maak daar gebruik van!!

Een energieke groet

Na de beurs lijkt het of alle energie op is, maar ook Bewust Meppel gaat door, zij het op een iets lager tempo. Ik ga zelf op zoek naar nieuwe energiebronnen. Heb je een tip, ik houd me aanbevolen.

Ik wens jullie voor dit jaar ook weer veel energie.

Janet van der Molen.