Inhoudsopgave

De beste wensen
Beurs Bewust Leven zaterdag a.s.
Activiteiten
Nieuwe functionaliteiten op onze website.
Inspiratienieuws en agenda

dinsdag 5 januari 2016

De beste wensen

Vanuit Bewust Meppel wens ik jullie allen een gezegend 2016 en dat jullie dromen maar mogen uitkomen. We beginnen dit jaar goed met de beurs waar we elkaar en vele bezoekers kunnen treffen om samen verder te gaan op het pad van bewustwording. Ik hoop jullie daarin dit jaar ook weer te mogen ondersteunen samen met de vele mensen die mij ondersteunen.

Beurs Bewust Leven zaterdag a.s.

Beurs Bewust Leven 16 januari a.s.

Van harte welkom op de beurs Bewust Leven zaterdag 16 januari a.s. van 11 tot 16 uur in CSG Dingstede, Gerard Doustraat 13 te Meppel.

Misschien doe je zelf mee, maar hoe dan ook, je hebt er vast al over gehoord.

Lees hier welk standhouders zich hebben aangemeld

Een programmaboekje kun je hier downloaden

Download hier het schema voor de workshops en lezingen

Download de plattegrond met parkeermogelijkheden

Alle deelnemers hebben samen met ons als organisatie veel PR gemaakt. Mogen we jou vragen ons te ondersteunen door het evenement te delen met je netwerk, in je mailing en op je Social Media? En weet je van harte welkom.

Lees meer...

Activiteiten

In 2016 worden er voor jullie weer diverse activiteiten georganiseerd. voor bewuste ondernemers in en rond Meppel en Steenwijk. Je bent van harte welkom. Per activiteit zul je ook een uitnodiging ontvangen.    

Ik wil op 26 januari graag de gratis workshop 'Boekhouden is zo gek nog niet' bij jullie onder de aandacht brengen. Nu we al weer richting de belastingaangifte gaan kunnen extra tips welkom zijn. Ook als je bijvoorbeeld net je eigen bedrijf bent begonnen loop je misschien met vragen. Kortom, voor iedereen die zoveel mogelijk zijn administratie zelf wil doen maar wel wat ondersteuning kan gebruiken, kom naar deze avond. Trainers zijn Algert Uiterwijk Winkel en Nellie van den Berg, bekend van Via Amoris.

In de workshop Persberichten Schrijven op 9 februari leer je hoe je jouw persberichten onweerstaanbaar maakt voor journalisten.  Nicky Corts.leert je alle trucjes die zij heeft geleerd toen ze zelf verslaggever was. Leden van Bewust Meppel krijgen 20% korting.

Nieuwe functionaliteiten op onze website.

Onze website wordt steeds verder ontwikkeld. Daarvoor hartelijk dank aan onze beheerder Ramon Mol van 8Internet. Nieuw is dat je vanaf nu zelf je lessen kunt plaatsen op het groepslessenrooster. Deze activiteiten blijven het hele jaar zichtbaar tenzij jij het zelf verwijdert. Je kunt de activiteit ook wijzigen. 
Had je in 2015 al een vermelding op het groepslessenrooster dan is die er inmiddels weer op geplaatst. Je hebt echter de mogelijkheid zelf je tekst wijzigen en vooral ook uit te breiden. Plaats ook zo mogelijk een link naar een pagina op je eigen website waar je bijvoorbeeld prijzen of vakanties vermeld. 

De online-agenda zowel als het groepslessenrooster kun je zelf ten alle tijde invullen en aanpassen. 

Op dit moment wordt gewerkt aan ombouw van onze website naar responsive design. Dat betekent dat de site binnenkort veel beter leesbaar zal zijn op mobiele telefoons. Daarmee zijn we weer beter voorbereid op de toekomst. Kijk ook eens naar je eigen website. Is die leesbaar op je telefoon? Zo niet, vraag je webdesigner er naar of neem eens contact op met Karin van de Brake van Caren Communication. Zij kan je adviseren en eventueel verder ondersteunen.

Inspiratienieuws en agenda

Lees hier het inspiratienieuws wat verstuurd is aan ruim 400 geïnteresseerden.

Veel succes met alles wat je je hebt voorgenomen voor dit jaar en graag tot ziens op één van de activiteiten.

Namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.