Inhoudsopgave

Er gaat wel eens wat mis ..
Goed om te weten
Netwerk-ontbijt voor ondernemers 7 februari
14 februari samen geluksroute invullen!?
Veel gestelde vragen - foto plaatsen

vrijdag 20 januari 2017

Er gaat wel eens wat mis ..

Alles was voorbereid, gecheckt en besproken. En dan, op het moment dat het moet gebeuren komen de verrassingen tevoorschijn. Automatisering heeft voordelen, maar soms werkt het net even anders dan je denkt. In de afgelopen weken heb ik weer een heleboel geleerd over het systeem achter de website. Dat is handig, voor volgend jaar.

Zo ging de jaarovergang van de groepslessen niet geheel vlekkeloos. Alle lessen verdwenen, tijden veranderde, het jaar 1970 verscheen. Maar alles staat weer goed. Heb jij je groepslessen uit 2016 nog niet geactiveerd maar geef je ze wel? Doe het snel, dan sta je weer in het overzicht.

En helaas maar waar, bij het versturen van de facturen bleek dat ik de ondertekening van de mail niet had aangepast. Sorry Janet. Het is nu aangepast dus bij het laatste deel gaat het goed. De gegevens op de factuur zijn wel allemaal correct. Let op het IBAN-nummer is gewijzigd!

Gelukkig ging het wel lekker vriezen zonder al te veel gladheid. Wat een prachtige winterse wereld om doorheen te wandelen en even alles wat mis ging te vergeten. Mindfull moment.

Willemijn van Schilfgaarde

Goed om te weten

Voor Bewust Meppel wordt er weer een gedrukte agenda opgemaakt. Wil iedereen zijn agenda items voor de maand februari uiterlijk op woensdag 25 januari invoeren.

Let op: het IBAN-nummer en de tenaamstelling van Bewust Meppel en Bewust Steenwijk zijn gewijzigd. Willen jullie dit aanpassen in jullie administratie? De juiste gegevens staan vermeld op de facturen.

(Netwerk)bijeenkomsten:
01 februari: Open Coffee Meppel: Personal Branding
07 februari: Netwerk-ontbijt Bewust Meppel en Bewust Steenwijk
07 februari: ZP-Meppel organiseert avond "Masterminds" inspireren!
14 februari: Geluksroute of geluksproeverij? Samen kunnen we er iets van maken!

Netwerk-ontbijt voor ondernemers 7 februari

Het eerste netwerkontbijt komt eraan. Jullie zijn allemaal van harte welkom op 7 februari bij de Kookstudio De Melkweg. Vanaf 8.00 kan je inlopen, we beginnen om half negen met het ontbijt.

Neem zelf je ontbijt mee, waardoor er een gezamenlijk ontbijtbuffet ontstaat. Wilke Aukes en ik zorgen voor koffie en thee. Kom jij ook ontbijten? Meld je dan aan!

Wat we gaan doen? Lees hier verder ... 

14 februari samen geluksroute invullen!?

Uit de beide netwerken is enthousiasme voor het organiseren van een activiteit rond geluk of "de dag van geluk" (20 maart). Maar hoe moet dit er uit zien? 

Heb jij ideeën of wil je meedoen als ondernemer kom dan op dinsdag 14 februari om 9.30 naar de Dagpauwoog 11 in Meppel. Laat weten of je mee doet en stuur een mail naar info@bewustmeppel.nl of info@bewuststeenwijk.nl

Veel gestelde vragen - foto plaatsen

De foto die je wilt plaatsen moet aan een aantal eisen voldoen. De minimale maat in pixels is b:h = 820:500 pixels en de maximale bestandsgrootte is 5MB. Een "web-foto" is vaak te klein. Een snelle check op aantal pixels kan met het programma Paint. 

Hier kan je het aantal pixels aanpassen. Vergroot je het aantal pixels dan wordt de foto "opgeblazen" en vaak wazig/onscherp.

 

De foto wordt in een verhouding van b:h=1:0,6 geplaatst. Wat dit betekent zie je hier onder:

Van een verticale foto wordt een uitsnede genomen. Vaak wordt het beeld daar niet mooier van, zoals je ziet hieronder:

  

Ben je handig met een fotoprogramma dan kan je aan beide kanten een wit vlak toevoegen waarmee de foto voldoet aan de verhouding:

Voor een mindful moment

 

Je kan een profielfoto of logo plaatsen bij je ondernemerspagina

 

Je kan een foto plaatsen bij een agenda-item

 

En als het dan nog niet lukt, stuur dan de foto naar mij toe. Dan ga ik kijken of het mij lukt.