Inhoudsopgave

Het nieuwe jaar is goed begonnen
Om te onthouden
Samenloop voor Hoop: 1/2 september!
Taribush Kuna: 26/29 juli
lidmaatschap 2018

donderdag 18 januari 2018

Het nieuwe jaar is goed begonnen

We zijn het jaar samen goed begonnen. Een mooie beurs met veel geïnteresseerde bezoekers ligt al weer achter ons. Maar hebben we daarmee ook het kruid verschoten dit jaar?

Als ik op de agenda's kijk zie ik veel mooie initiatieven van jullie voor de komende periode. Dat beloofd wat voor 2018. Bewust en Duurzaam Leven op volle sterkte. En daarom ben ik ook aan de slag gegaan met een jaaragenda voor de bewuste netwerken.

In deze nieuwsbrief vinden jullie de data voor de netwerk ontbijten en gezamenlijke advertenties. Verder de verschillende plannen voor netwerkondersteuning, nog zonder datum. Het beloofd een mooi jaar te worden.

De grote vraag is: gaan wij als netwerk een team vormen voor de Samenloop voor Hoop. Ik wil wel, én heb ondersteuning nodig van een teamcaptain. Verder zoek ik nog locaties voor het netwerkontbijt. Als het bij jou kan, laat het dan weten.

De start is goed, het kruid nog lang niet verschoten. Het wordt een mooi bewust jaar.

Willemijn van Schilfgaarde

Om te onthouden

Gedrukte agenda:
Wil iedereen die zijn agenda activiteiten voor februari uiterlijk 28 januari invoeren? Dan komen ze ook op de gedrukte agenda van februari. Let op: trainingen en cursussen die als groepsles staan vermeld worden niet meegenomen op de gedrukte agenda!

Thema inspiratienieuws Bewust Meppel (1 februari):
Het inspiratienieuws van februari staat in het teken van kinderen en ouderschap. Wil jij hierover een blog of nieuwsbericht schrijven stuur dit dan uiterlijk 26 januari naar info@bewustmeppel.nl

Thema inspiratienieuws Bewust Steenwijk (15 februari):
Het inspiratienieuws van februari staat in het teken van verwenmoment. Misschien dat de aanbieders van klankschalen sessies of massages kunnen vertellen over hun verwen-effect. En kunnen NLP-ers tips geven hoe je je hersenen stimuleert tot een verwen gevoel? Wil jij hierover een blog of nieuwsbericht schrijven stuur dit dan uiterlijk 8 februari naar karin@bewuststeenwijk.nl.

Ondernemersagenda:

14 maart: netwerkontbijt bewuste ondernemers

15 mei: plaatsing gezamenlijke advertentie

mei/juni: fotoshoot

20 juni: netwerkontbijt bewuste ondernemers

1/2 september: samenloop voor hoop

4 september: plaatsing gezamenlijke advertentie

26 september: netwerkontbijt bewuste ondernemers

21 november: netwerkontbijt bewuste ondernemers

8 januari 2019: plaatsing gezamenlijke advertentie

Drie workshops Zin van/in Ondernemen (data volgt)
*Zin van/in Marketing - marketingdebat met elkaar.
*Zin van/in Stralen - zichtbaarheid en presentatie
*Zin van/in Praktijkvoering - zorgwetten, bedrijfsvoering en papieren
Ik ga deze workshops uitwerken met een aantal ondernemers binnen het netwerk en daarbuiten. Jullie horen snel meer.

Netwerken in de regio:

30 januari: stampotavond voor bevlogen ondernemers. Coachkamer Meppel

7 februari: Open Coffee Meppel

12 april: Het Duurzaam Drenthe Event 2018, Assen.

26/29 juli: Taribush Kuna festival

Samenloop voor Hoop: 1/2 september!

Gezocht een teamcaptain voor de Samenloop voor Hoop! Want dan kunnen we vanuit Bewust Meppel en Steenwijk een team vormen om mee te lopen. 

Naast het inzamelen van geld voor kankeronderzoek biedt de samenloop een mooie kans om onze netwerken zichtbaar te maken. We kunnen namelijk een stand bemannen met informatie en verkoop tbv de sponsoractie. Maar jullie kunnen ook een bijdrage doen in het speciale VIP-programma (voor mensen die kanker hebben of hebben gehad) of het bijzondere programma voor de bezoekers. En in de aanloop naar 1/2 september kunnen we acties opzetten voor inzameling geld wat weer publiciteit oplevert.

Zelf ben ik als penningmeester betrokken bij de organisatie. Ik kan daarnaast niet een team opzetten. Maar zou het leuk vinden om samen met een teamcaptain mee te doen aan deze actie vanuit de bewuste netwerken! Wil jij teamcaptain zijn? Meld je aan.

Voor iedereen die mee wil doen in het team: de inschrijfkosten zijn 15 euro per persoon. Een mooi team bestaat uit 20 deelnemers of meer. Maar we kunnen ook starten met een man of 5. Je team kan tot 1/2 september groeien.En alle teamleden hebben tot 2 september de tijd om geld in te zamelen voor de Samenloop. Samen als team sponsoren we zo KWF.

Loop mee en sta stil bij kanker

Samenloop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Rondom de wandelestafette heeft elke editie een bijzonder programma voor bezoekers, boordevol ceremonies, muziek en activiteiten.

Taribush Kuna: 26/29 juli

Taribush Kuna is een plek waar mensen met passie samenkomen. Iedereen die deelneemt vindt het leuk om op artistiek, creatief, educatief of spiritueel vlak iets met een ander te delen.

Wil jij meedoen om een mooi programma in elkaar te zetten: meld je aan

lidmaatschap 2018

Binnenkort ontvangen jullie de facturen voor het jaar 2018. Het lidmaatschap is automatisch verlengd als je niet heb opgezegd voor 31 december 2017. Hierover heeft iedereen persoonlijk bericht gekregen.

Ik heb alle wijzigingen zo goed mogelijk doorgevoerd. Mocht er toch iets niet kloppen, laat het me dan zo snel mogelijk weten.

Gezamenlijk adverteren:
De kranten heten straks anders, maar vallen nog steeds huis-aan-huis op de deurmat. Ook dit jaar zullen we weer een aantal keren een gezamenlijke advertentie plaatsen. Dit is 15 mei, 4 september en 8 januari 2019. Dit zijn toch de meest logische momenten in het jaar om een activiteit, training of cursus onder de aandacht te brengen. Wil jij meedoen aan de gezamenlijke advertentie meld je dan aan. Het is voor mij fijn om een beetje beeld te hebben van de belangstelling voor adverteren. Klik hier voor meer informatie over kranten en prijzen. In de agenda voor ondernemers staan de plaatsingsdata genoemd.

Agendapunt of groepsles, het blijft een uitdaging. Het groepslessenrooster is bedoelt voor activiteiten die het hele jaar door op een vaste dag en tijd worden aangeboden. De zoeker kan zo snel zien waar hij terecht kan en instromen bij belangstelling. De agenda geeft alle activiteiten weer die op een bepaalde dag en tijd plaatsvinden of starten. Er is na aanvang geen instroom meer mogelijk, dus ook niet interessant voor de zoeker om op de agenda te vinden. Wij helpen elkaar én de zoeker als we dit ook aanhouden. Iets als door door het bos de boom nog herkennen.

Nieuwe leden?
Weten jullie nog collega's die prima passen in het netwerk? Meld ze aan. Voor de nieuwe leden geld de actie tot 1 februari van 15 % korting. Nieuwe leden na 1 februari betalen het deel van het jaar waarvoor ze lid zijn. Als jij ze aanmeld krijg je of een categorievermelding extra of 10 agendapunten, voor het jaar 2018.