Inhoudsopgave

Samen in Meppel
​Zorgplein biedt praktijkruimte voor paramedici
Bewust Meppel in de krant
Terugblik netwerkbijeenkomst 12 juni
Agenda juni en juli
Activiteiten in het komende seizoen
Tijd voor jezelf

woensdag 18 juni 2014

Samen in Meppel

Halverwege juni heeft het gesprek plaatsgevonden tussen Jan van de BouwEenheid, de makelaars en de ING bank....  En om maar met de deur in huis te vallen.... HET GAAT NIET DOOR!!!
Wij moeten zelf even bijkomen van deze teleurstelling en gaan daarna beraden hoe en of we nog verder gaan. Want er is natuurlijk nog steeds behoefte aan een pand om in samen te werken. Het zou toch zonde zijn als we straks allemaal verspreid over Meppel komen te zitten? 

We houden jullie op de hoogte als er nieuwe opties komen, maar hebben er natuurlijk ook begrip voor als jullie een andere locatie betrekken.

Warme groet, Jan, Janet, Maaike & Marjan

​Zorgplein biedt praktijkruimte voor paramediciZorgplein Meppel biedt professionele behandelruimte / oefenruimte / praktijkruimte voor paramedici. De kleine ruimtes zijn geschikt als praktijkruimte maar er zijn ook grotere ruimtes beschikbaar voor het geven van groepsactiviteiten zoals yoga. Ook het houden van een eenmalige workshop of presentatie behoort tot de mogelijkheden. 
De ruimtes zijn plug and play ingericht, dus je kunt gelijk aan het werk. Ze zijn allemaal voorzien van een geluiddempende PVC-vloer en ook de wanden en deuren zijn goed geïsoleerd. In het pand bevinden zich nieuwe douchegelegenheden en gescheiden kleedruimtes waar cliënten gebruik van kunnen maken. Ook is er een keuken voor gezamenlijk gebruik.

De beschikbare ruimtes zijn flexibel te huren. Dit kan vanaf een los dagdeel tot 7 dagen per week. Leden van Bewust Meppel krijgen een aantrekkelijke korting bij het huren van deze ruimte. Je kunt er terecht vanaf € 25,- per dagdeel en uiteraard is het voordeliger als je meer tijd wilt huren. Huur je een volledige ruimte dan kun je er 24/7 terecht.

Met hartelijke groet, Jacky Boers, secretaresse
Zorgplein Meppel, Oeverlandenweg 2, 7944 HZ Meppel, 0522-726920

Bewust Meppel in de krant


Recent heeft Bewust Meppel een artikel in diverse kranten geplaatst over zomeractiviteiten in onze regio m.b.t. persoonlijke ontwikkeling. Diverse ondernemers van BM zijn daarin genoemd. 
Lees meer...

Terugblik netwerkbijeenkomst 12 juni

Sylvia Schlüter en Willy-Anne van Gool namen ons mee in een maanceremonie. We mochten terugkijken op het afgelopen seizoen en dankbaar zijn voor onze mogelijkheden. We konden onze intenties opschrijven en met een houtblok in het vuur gooien. We verbonden ons door klank. We maakten een mandala met soepgroente om daarna te genieten van een heerlijk gevulde knapperige groentesoep. Na de ceremonie bleven we heerlijk bij het vuur zitten. Het was een hele bijzondere en fijne avond en we mochten de zon roze onder zien gaan en aan de andere kant de volle maan op zien komen...Bekijk hier de prachtige foto's gemaakt door Melanie van der Linden.

Agenda juni en juli


In juni en juli verschijnt er 1 grote agenda. Mochten jullie graag je activiteiten daarop vermeld zien dan kun je ze voor 23 juni plaatsen door in te loggen. Daarna gaat de agenda richting de drukker om begin juli weer te hangen op diverse locaties. Op de digitale agenda kun je ook daarna je activiteiten blijven plaatsen.
Ook is het mogelijk een banner of logo te plaatsen op deze gedrukte agenda voor de prijs van €20,- per keer.

 

Activiteiten in het komende seizoen

Na de zomer gaan we weer verder met mooie en inspirerende activiteiten. In het ondernemersnieuws van september kunnen jullie lezen wat het jaar allemaal gaat bieden.

Tijd voor jezelf

Jullie zijn actieve ondernemers en kunnen veel bereiken voor en met je cliënten. Een valkuil daarbij kan zijn dat je eerst aan de ander denkt en dan pas aan jezelf (hoor wie het zegt...)

Ook jij mag tot rust komen in de zomerperiode. Misschien ga je er een periode tussenuit, misschien blijf je thuis en mag je genieten van een boek of lekker bezig zijn in je tuin. Als je maar even los mag komen van je werk. Kijk terug op wat dit seizoen jou heeft gebracht, maak plannen voor het nieuwe jaar. Maar vooral, leg het nu even weg om weer op te laden. In de stilte en rust ontstaan de prachtigste dingen en ideeën zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je moet er alleen voor open staan. Ik wens je toe dat dat mag gebeuren en dat je mag genieten van een prachtige zomer. 

Een warme groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.