Inhoudsopgave

Ondernemersnieuws
KidP Kijk in de Praktijk van Wilma Bast
Nieuwe blog van Vocal Presence Coaching
Plaats een advertentie in de Nieuwe Meppeler
Vacature bij Kinderhuis Maminka
Presentatie-workshopavond 25 maart
Ondernemerspakket voor meer professionaliteit
Opleiding Holistic Pulsing 1
Overige activiteiten voor ondernemers

donderdag 09 april 2015

Ondernemersnieuws

Beste ondernemers.

Ook deze maand weer een aantal berichten gericht op jullie als ondernemers. Daarmee hoop ik jullie te inspireren en ondersteunen. Heb jij zelf als ondernemer nieuws wat hier past, laat het me graag weten. 

Voor elkaar, door elkaar.

Janet van der Molen.

KidP Kijk in de Praktijk van Wilma Bast

Op vrijdagmiddag 10 april zijn we als ondernemers uitgenodigd bij Wilma Bast in haar Schoonheidssalon en praktijk voor natuurgeneeswijzen, Industrieweg 11A in Meppel..
Ze gaat ons iets laten zien van de iriscopie en iets vertellen over hoe ze haar werk als schoonheidsspecialiste combineert met natuurgeneeskunde. Daarna is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en te netwerken. 
De bijeenkomst is van 15 tot 17 uur en de toegang is gratis.Het aantal deelnemers is beperkt, meld je dus snel aan.

Nieuwe blog van Vocal Presence Coaching

Passie en de geheimzinnige kracht van moeiteloosheid.

Waarom ben je ooit voor jezelf begonnen? Had je een economische reden, een praktische, of voelde je een innerlijke drive waardoor je besloot er gewoon voor te gaan?
Wat jou reden ook is, mensen die besluiten een eigen bedrijf te beginnen hebben meestal één kenmerk gemeen. Ze werken vanuit de kracht van hun passie. Passie zorgt er voor dat, als je er van droomt je eigen bedrijf te beginnen maar er nog niet voor durft te kiezen, je droom levend wordt gehouden. Lees meer...

Plaats een advertentie in de Nieuwe Meppeler

Op 6 april 2015 plaatst Bewust Meppel wederom een advertentie in de Nieuwe Meppeler. Bovenaan komt het logo van Bewust Meppel met de naam van onze website. Daaronder is plaats voor advertenties van jullie bedrijven. Daarin kun je een logo plaatsen of een vermelding maken van een cursus of workshop. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Meer informatie...

Vacature bij Kinderhuis Maminka

Maminka zoekt een pedagogisch medewerker voor 15 uur per week verspreid over 3 dagdelen met kans op uitbreiding. Lees meer...

 

Presentatie-workshopavond 25 maart

Kom kijken hoe andere ondernemers zichzelf presenteren door contact te maken met het publiek. Deze en andere tools hebben ze geleerd in de cursus Spreken is goud.

Boeiend. Met humor. Interactief. Verrassend. Informatief. 

Zó presenteren 10 ondernemende mensen uit Meppel en omgeving zich tijdens de afsluitende avond van de cursus Spreken is Goud die Geert Zomer in samenwerking met Bewust Meppel heeft georganiseerd. 
Door de verschillende vakgebieden van de sprekers zijn de onderwerpen deze avond heel divers en is er voor iedereen wel een interessante presentatie of workshop te bezoeken.
Er zijn 2 presentatierondes.
De avond vindt plaats in C.S.G. Dingstede aan de Gerard Doustraat 13 in Meppel. Het begint om 20 uur en de toegang is gratis.  
Hier vind je een actueel overzicht van alle sprekers en hun thema’s en kun je je aanmelden.

 

Ondernemerspakket voor meer professionaliteit

Om jullie te ondersteunen als ondernemer heb ik een pakket samengesteld met een mooi aanbod op het gebied van praktijkruimte, PR-materiaal, foto en video-materiaal, financiën etc. 

Misschien vind je het tijd om te kiezen voor meer professionaliteit, misschien wil je je voorstellen in een bedrijfsreportage op je website of op YouTube, misschien hang je al tijden aan tegen je verouderde website of lukt het je niet de juiste tekst te formuleren, maar stel je het steeds maar uit om er naar te kijken...Stap over die drempel.

Kijk bijvoorbeeld hoe Edith den Hollander van Acupunctuurpraktijk Uffelte koos voor een professionele bedrijfsvideo gemaakt door Mrise Media en te zien op Youtube en op haar website. 

In het ondernemerspakket noem ik 6 ondernemers die jou kunnen ondersteunen bij het ondernemen. Ik ken de aanbieders allen persoonlijk en durf op die manier te garanderen dat zij zich zullen inzetten om samen met jullie te werken aan meer professionaliteit. Als lid van Bewust Meppel ontvang je korting bij deze ondernemers.

Kies voor professionaliteit en bekijk het aanbod.

Opleiding Holistic Pulsing 1

Holistic Pulsing is een eenvoudige behandelmethode die uitnodigt om voelend aanwezig te zijn bij alles wat je waarneemt. Het is een prachtige aanvulling voor therapeuten en masseurs. Opleiding 1 wordt binnenkort gestart in Hoogeveen. Lees meer...

 

Overige activiteiten voor ondernemers

Wat er verder in 2015 op het programma staat voor ondernemers kun je hier lezen.