Inhoudsopgave

Inspiratienieuws en agenda
Advertentie begin april Nieuwe Meppeler
Ontdek de kracht van een zakelijke Facebookpagina
Donderdag April 7 april Netwerken aan tafel
Huis met praktijkruimte te koop

dinsdag 1 maart 2016

Inspiratienieuws en agenda

Maandelijks versturen we ons inspiratienieuws aan ruim 400 geïnteresseerden. Lees het hier...

In dit ondernemersnieuws vind je diverse tips die jou als ondernemer kunnen ondersteunen. Ik wens je succes met dat waar jij deze maand mee bezig bent.

Een hartegroet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.

Advertentie begin april Nieuwe Meppeler

Op dinsdag 5 april 2016 plaatst Bewust Meppel wederom een advertentie in de Nieuwe Meppeler. Bovenaan komt het logo van Bewust Meppel met de naam van onze website. Daaronder is plaats voor advertenties van jullie bedrijven. Daarin kun je een logo plaatsen of een vermelding maken van een cursus of workshop. Een mooie mogelijkheid om jullie nieuwe cursusaanbod aan te kondigen of je bedrijf aan het begin van het nieuwe seizoen onder de aandacht te brengen. De advertentie gaat minimaal een kwart pagina beslaan afhankelijk van het aantal deelnemers.

Meer info...

Ontdek de kracht van een zakelijke Facebookpagina

Om ZZP-ers op weg te helpen naar meer bekendheid organiseren we op dinsdag 22 maart wederom de workshop: Ontdek de kracht van een zakelijke Facebookpagina. Deze workshop is geschikt voor mensen die al wel een account op Facebook hebben, maar nog geen zakelijke pagina hebben of meer mogelijkheden van de zakelijke pagina willen ontdekken. Onder begeleiding van 2 workshopleiders gaan jullie aan de slag met dat waar je behoefte ligt. De groep bestaat uit maximaal 8 personen zodat er genoeg individuele begeleiding is. Lees meer...

Donderdag April 7 april Netwerken aan tafel

Tijdens de maaltijd delen we onze ambitie, een nieuw project, twijfels en breekpunten of iets anders wat je graag wilt tonen. Waar word jij blij van? Wat zijn voor jou energievreters en energiegevers? Na de maaltijd is er thee en koffie met iets lekkers en om 20.30 uur sluiten we af. Meppel (locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt) Kosten zijn € 7,50. Leden van Bewust Meppel en Bewust Steenwijk krijgen € 2,50 korting. Meld je hier aan... 

Huis met praktijkruimte te koop

De praktijk Kolibrie Natuurartsencentrum van Silaska Paalman bestaat dit jaar 30 jaar. Silaska heeft plannen om te verhuizen naar het buitenland. Haar huis met praktijkruimte is te koop. Ben jij op zoek naar een ruimte voor jouw praktijk, neem gerust contact met haar op om een keer te kijken.