Inhoudsopgave

April maand van ontluiken en groeien
Goed om te weten
Adverteren in de gezondheidsbijlage
Yoga dag op 21 juni?
Healthcare Song zoekt nieuwe medewerker

vrijdag 17 maart 2017

April maand van ontluiken en groeien

Ontluiken en groeien zien we in de maand april letterlijk gebeuren: bomen en struiken lopen uit en gaan in bloei. Maar ook figuurlijk ontstaat er groei in de lente. We ruimen op, schudden de donkere maanden van ons af, beginnen aan iets nieuws. Heb jij inspiratie voor een nieuwsbericht of blog over ontluiken en/of groeien? Deel het op de site van Bewust Meppel en in het inspiratienieuws van april door het aan mij toe te sturen voor 29 maart. Ben je niet zo'n goede schrijver maar wil je wel iets vertellen? Neem dan contact met me op.

Willemijn van Schilfgaarde

Goed om te weten

Voor Bewust Meppel wordt er weer een gedrukte agenda opgemaakt. Wil iedereen zijn agenda items voor de maand maart uiterlijk op vrijdag 24 maart 12.00 invoeren.

Agenda Bewuste Netwerken:

11 mei: Fotoshoot: Ringpark Oosterboer
23 mei: Fotoshoot: Ramswoerthe Steenwijk
30 mei: Netwerkontbijt bewuste ondernemers bij Studio Heerengracht in Meppel

Agenda overige netwerkactiviteiten:

24/25 maart: Netwerkbeurs Steenwijkerland, de Meenthe
05 april: Open coffee Meppel: hoe werkt Google?
05 april: Business Voice Steenwijkerland, ZME-Netwerk
11 april: ZPMeppel organiseert workshop "personal branding"
20 mei: Nationale wandelcoachdag
08 juni: Dag van de coach: thema floreren
12 juni: Open dag Het Blauwe Huis
21 juni: Internationale yogadag

Beurs Bewust en Duurzaam leven: zaterdag 13 januari 2018! Stad en Esch.

Adverteren in de gezondheidsbijlage

Leden van de Bewust Meppel en Steenwijk hebben de mogelijkheid om gezamenlijk te adverteren in de Nieuwe Meppeler of Steenwijkerland Express. Gezamenlijk adverteren is een mooie gelegenheid om tegen relatief lage kosten nieuwe cursusaanbod aan te kondigen of je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Beide kranten geven eind april/begin mei een gezondheidsbijlage uit. Adverteren in de gezondheidsbijlage biedt ook de mogelijkheid om redactionele tekst toe te voegen. Vanuit de beide netwerken wil ik de redactionele ruimte benutten voor het plaatsen van het groepslessenrooster. Bij 10 adverteerders is het mogelijk om een halve pagina (ongeveer een liggende A4) te plaatsen. Heb jij belangstelling om mee te doen aan deze advertentie geef dit dan zo snel mogelijk door aan Karin van de Brake.

Wil je meer weten over de kosten? Kijk dan op:
http://bewustmeppel.nl/advertentie
http://bewuststeenwijk.nl/advertentie

Yoga dag op 21 juni?

Wie van jullie heeft ideeën voor het invullen van een gezamenlijke yoga-dag op 21 juni of wil meedoen aan een gezamenlijk programma? Als we nu beginnen kunnen we samen naar buiten treden!

Wil jij meedoen of heb je een idee? Geef dit dan uiterlijk 13 april door aan info@bewustmeppel.nl of info@bewuststeenwijk.nl. Bellen mag ook 06-20049826.

Healthcare Song zoekt nieuwe medewerker

Healthcare Song is op zoek naar een zzp’er en/of nieuwe medewerker met ervaring en interesse in TCM - Chinese geneeswijzen die ons team kan versterken.

Healthcare Song is gevestigd in Meppel en geeft veel verschillende behandelingen, van Acupunctuur tot Tuina en Chinese gezichtsweefselmassage. Wij zoeken: Medewerker met minimaal 1 jaar ervaring in de acupunctuur met een erkend diploma met westerse medische basis aantekening -Tuina - Shiatsu behandeling(en)

- Ervaring in TCM-Chinese geneeswijzen (afgestudeerd Therapeut)
- Ervaring in manuele therapie
- Uitsluitend een teamplayer; iemand die het leuk vindt om in een teamverband te werken.
- Interesse in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ben of ken jij iemand met enige ervaring? Stuur dan je CV en motivatiebrief ter attentie van Song Wan naar songwan1011@gmail.com en misschien ga jij deel uit maken van ons team. Ben je nieuwsgierig neem dan alvast een kijk op onze website www.healthcaresong.nl!