Inhoudsopgave

Ondernemersagenda
Inspiratiebezoeken
Workshop "in gesprek met je klant" gaat niet door

zaterdag 16 maart 2019

Ondernemersagenda

Voor de gedrukte agenda en inspiratienieuwsbrieven:

25 maart: deadline agendaitems voor gedrukte agenda april.
27 maart: deadline bijdrage blogs/nieuws/recept inspiratienieuws BM

Thema inspiratienieuws 1 april (BM): Doorgeven
Thema inspiratienieuws 15 april (BS): Meridianen

Netwerkbijeenkomst: 17 april van 9.00 -11.00

Elkaar ontmoeten en inspireren bij het opstellen van een klantprofiel. We gaan letterlijk onze klant beschrijven, invoelen en uittekenen.
Eigen bijdrage is € 5,- voor de koffie/thee. Meld je aan via info@bewustmeppel.nl

Workshop academie: zichtbaar zijn en ondernemerschap.

Dinsdag 14 mei: 
Fotoshoot (Melanie van der Linden, FotoMelanie) voor een professionele profielfoto in combinatie met woordenshoot (Karin van de Brake, Carencomminicatie) voor tips en tops op je profielpagina en agendaitems.

Netwerken in de regio:

21 maart: Meppel United netwerkbijeenkomst over Brexit
10 mei: open coffee ontbijt
25 mei: Rebalancing Inspiratie Festival Siddeburen
23 juni: Spirituele wellness en mineralen beurs Steenwijk
18/21 juli: Taribush Kuna festival

Inspiratiebezoeken

Ik bezocht deze maand de Flower Powermarkt in Drachten en de beurs zorg en welzijn in Hoogeveen. Leuk om een aantal leden te treffen die zich presenteerde op deze beurzen. Voor mij ook een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen voor de beurs bewust en duurzaam leven die ik weer samen met jullie wil organiseren in 2020.

Zo werd ik weer attent gemaakt hoe belangrijk het is om de looproute goed te krijgen. Dit mag best rommelig zijn maar het stoort als je ineens achter kramen langs loopt. En verder merkte ik dat het voor mij belangrijk is als je ook iets kan doen, ervaren op de beurs. Vooral als er ook kinderen welkom zijn. Een hele leuke workshop was bloempapier scheppen. Papierpulp kartonnen bekers met een zetmeelcoating (dus geen plastic), bloemzaden en bij het planten een welkome bijdrage voor onze insecten. Zelf geschepte zadenbommen, ik werd er blij van.

Waar de ene beurs een link legt tussen natuurlijke gezondheid en spiritualiteit had de andere beurs een link tussen reguliere en complementaire zorg en welzijn. Het bepaald wie je aanspreekt, en dus wie er langskomen. Mooi om eens over te brainstormen bij de netwerkbijeenkomst in juli waar dromen over de beurs het thema is. 

Workshop "in gesprek met je klant" gaat niet door

Helaas ontving ik geen enkele aanmelding voor deze workshop die gegeven zou worden door Geert Zomer. Aangezien de belangstelling voor andere activiteiten dit jaar ook erg laag is ben ik benieuwd voor welke activiteiten wel belangstelling is. En wat jullie tegenhoud om deel te nemen. Dat is voor mij fijn om te weten.

Alle activiteiten voor dit jaar vind je hier. Kunnen jullie aangeven voor welke activiteit je interesse hebt? Dit kan door een mail te sturen naar info@bewustmeppel.nl