Inhoudsopgave

Netwerkbijeenkomst 12 juni
PUUR uit de Regio | biologische markt in Meppel
Agenda juli en augustus
Wie wil de agenda rondbrengen?
Open Praktijkroute 1 november 2014
Open dag wijk Oosterboer
Fairtrade-producten
Een ondernemer mag SCHITTERen
Veel succes

vrijdag 23 mei 2014

Netwerkbijeenkomst 12 juni

'Volle maanceremonie met aandacht voor de zomerzonnewende.' 

Eerder deze week ontvingen jullie de uitnodiging voor de netwerkbijeenkomst op 12 juni. Heb jij je al aangemeld?

Lees meer en geef je op...
 

PUUR uit de Regio | biologische markt in Meppel

Er is nog plaats op de markt PUUR uit de Regio die wordt gehouden op 4 oktober a.s. in het centrum van Meppel. Iets voor jouw bedrijf? Lees meer...

Agenda juli en augustus

In de maanden juli en augustus komt er weer 1 agenda die 2 maanden blijft hangen. Wil je je activiteit daarop hebben, plaats hem dan uiterlijk 15 juni op de website.
Ook is het mogelijk een advertentie of banner te plaatsen van 3x6 cm landscape full-color voor de prijs van € 20,- excl. BTW.

Wie wil de agenda rondbrengen?

Onze gedrukte agenda wordt al jaren verspreid door Hans van Driesum. Ik ben hem daarvoor heel dankbaar. Hans is een echt betrokken mens en zet zich veel in voor Bewust Meppel.
Recent heeft Hans een operatie ondergaan en heeft voorlopig al zijn taken neer moeten leggen. Ik ben op zoek naar iemand van jullie die in Meppel agenda's en posters rond wil brengen. In ruil daarvoor kun je kiezen uit de volgende opties:
1. een gratis agendamodule  waarmee je per jaar 60 items mag plaatsen i.p.v. de standaard 3 + een gratis vermelding in een extra rubriek naar keuze
2. gratis banner op de homepage van Bewust Meppel

Momenteel breng ik zelf alles rond, maar die tijd besteed ik liever aan het leggen van verbinding door het bijhouden van de website, het maken van PR bij netwerkorganisaties en het organiseren van activiteiten.
Ik hoop op jullie bereidwilligheid.

Open Praktijkroute 1 november 2014

Op 1 november van dit jaar organiseren we weer een OPR, Open Praktijkroute.

Bedrijven kunnen hun deuren open stellen voor bezoekers en bijvoorbeeld speciale workshops of kennismakingsconsulten geven. Op dezelfde dag organiseert de provincie Drenthe de Open Bedrijvendag Drenthe waarvoor ook veel publiciteit zal worden gemaakt. We koppelen deze evenementen aan elkaar.
Je kunt je opgeven voor deelname en Bewust Meppel gaat PR en een stuk organisatie verzorgen. Als je zelf geen praktijkruimte hebt kun je terecht op diverse gratis locaties.
Ook bedrijven buiten de provincie zijn welkom om zich aan te melden voor de OPR.
Lees meer...

Open dag wijk Oosterboer

Evenals vorig jaar nodigt het Wijkplatform Oosterboer-Ezinge bedrijven uit deze wijken uit om zich te presenteren op zaterdag 27 september. Bewust Meppel zal er ook staan met een kraam.
Deelname is gratis, een kraam kost 15 euro maar je mag ook je eigen kraam of tafel meebrengen.
Geef je voor 25 mei op voor de informatieavond waar details worden besproken. Ook ik weet verder nog weinig, maar laat me deze avond informeren. Wel zal er veel meer PR gemaakt gaan worden dan vorig jaar en wordt er meer gedaan om bezoekers naar de locaties te trekken. 
Mocht er belangstelling zijn dan maak ik voor Bewust Meppel wederom een folder die we samen kunnen verspreiden.

Fairtrade-producten

In het vorige ondernemersnieuws vroeg ik jullie naar het gebruik van Fairtrade-producten. De volgende 6 bedrijven hebben aangegeven dit te doen en zullen worden vermeld in de Fairtrade-brochure van de Gemeente Meppel.

Maminka Antroposofisch kinderhuis - Anja de Vletter Havelte
Focusbronnen - Wilja Westerhof Ruinerwold
Marlijn Blok   Praktijk voor Kunstzinnige Therapie & Focusbegeleiding Meppel
Rosa kookt! Bettina Schirmer Ruinen
Ekoplaza Meppel
Mocca d'Or Frans de Grebber

Wil je ook vermeld worden laat me dan weten welke producten jij gebruikt. Ook bedrijven in omliggende gemeenten kunnen worden vermeld.
Lees meer... of laat het direct weten.
Ja ik gebruik Fairtradeprodukten in mijn bedrijf.
Nee ik gebruik geen Fairtradeprodukten in mijn bedrijf.

Een ondernemer mag SCHITTERen

Een ondernemer mag SCHITTERen

SCHITTERen is datgene laten zien waar jij als ondernemer zelf zoveel energie van krijgt, dat andere mensen er blij van worden. Zo blij dat anderen over ons gaan vertellen. Met andere woorden, ze worden je ambassadeurs. SCHITTERen leidt dus tot tevreden, terugkerende en nieuwe klanten.
Waarin SCHITTER jij? Kom naar SCHITTER 1606 en ontdek jouw SCHITTERend potentieel! Een zeer interessant aanbod aan jij wilt werken aan je kwaliteiten en je PR.
Je financiële investering: De vroege vogelprijs geldt tot en met 31 mei, namelijk 34 euro inclusief btw. Hierna kost deelname 56 euro, inclusief btw. Kom je met zijn tweeën, betalen jullie samen 84 euro inclusief btw.
Lees meer...

Veel succes

Met bovenstaande mogelijkheden hoop ik jullie weer veel te bieden op het gebied van PR en netwerken. Samen kunnen we laten zien dat we professionaliteit in huis hebben en werken vanuit de verbinding van hoofd, hart en handen.

In juni ontvangen jullie weer het Inspiratienieuws.

Een warme groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.