Inhoudsopgave

Tarieven 2015
Facebook cursus 25 november
Startpakket
MRise Media
Training 'Spreken is goud!'
Verzamelgebouw Meppel
Mail deadline agenda
Netwerkbijeenkomst maandag 17 november a.s.

maandag 17 november 2014

Tarieven 2015

In 2015 gaan de tarieven en bijbehorende mogelijkheden voor lidmaatschap van Bewust Meppel wijzigen. Het wordt dan bijvoorbeeld mogelijk om agenda-items per 10 te bestellen. Bekijk hier de wijzigingen. Wil je je abonnement aanpassen, dan kun je dat aangeven via de mail.

Facebook cursus 25 november

Bewust Meppel organiseert op dinsdag 25 november van 9 tot 13 uur een workshop Beginners Facebook voor bedrijven. Er is nog 1 cursusplaats vrij.

 

Startpakket

Speciaal voor ondernemers van Bewust Meppel heb ik een startpakket samengesteld met allerlei diensten rond PR die jou werk uit handen nemen. De aanbieders van dit pakket zijn allemaal bekend bij mij en kan ik van harte bij je aanbevelen. Maak er gebruik van zodat jij je kunt bezig houden met waar je goed in bent.

http://bewustmeppel.nl/startpakket

MRise Media

Maurice de Vries van MRise Media werkt ook samen met Bewust Meppel en maakte een bedrijfsreportage bij Edith den Hollander van Acupunctuur Uffelte. Bekijk deze korte film en wellicht is zo'n video ook iets voor jou. 

Training 'Spreken is goud!'

Kom 12 januari 2015 naar de vrijblijvende maar o zo waardevolle introductieavond 'Spreken is goud' door Geert Zomer van Professionals in beeld.

Lees meer en geef je alvast op.

Verzamelgebouw Meppel

Op zoek naar een bedrijfsruimte?

2Connext opent een verzamelgebouw op Blankenstein.


Een kantoorruimte (ca. 25 m2) in Meppel kost € 289 per maand (incl. huur kantoorruimte, servicekosten, airco en gezamenlijk internet) en een vergaderruimte slechts € 17,50 per dagdeel.

Meer weten? Bé Rigter | 2Connext | 06 416 95 412
www.2connext.nl

 

Mail deadline agenda

Agenda-items die voor de 21e worden geplaatst op de digitale agenda worden meegenomen in de gedrukte agenda die elke maand op meer dan 30 adressen in Meppel en omgeving worden verspreid. Wil je een paar dagen daaraan voorafgaand een herinneringsmail ontvangen meld je dan hier aan.

Netwerkbijeenkomst maandag 17 november a.s.

Met een interessante work / kijkshop 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet' door Geert Zomer van Professionals in beeld.

Ik hoop je te mogen ontmoeten, Janet van der Molen.