Inhoudsopgave

Ondernemersnieuws
Beurs
Thema-avond VERBINDEN. Hoe doe JIJ dat?
Abonnement 2016
Advertentie
Agenda
Inspiratienieuws

vrijdag 6 november 2015

Ondernemersnieuws

Het ondernemersnieuws verscheen tot op heden maandelijks evenals het Inspiratienieuws. Daardoor ontving je maandelijks 2 nieuwsbrieven exclusief mailingen als uitnodiging voor een activiteit. Vanaf deze maand gaat het veranderen. Jullie ontvangen nu standaard 1 nieuwsbrief per maand waarin jullie naast nieuws voor ondernemers een link zullen vinden naar het inspiratienieuws. Voor de bijzondere activiteiten zul je een aparte uitnodiging ontvangen.

Beurs

Inmiddels hebben ruim 40 ondernemers zich ingeschreven voor de beurs. Dat betekent dat we een prachtig aanbod gaan hebben met veel variatie. Het gedeelte op de beursvloer zit inmiddels vol. Dat stemt ons als organisatie dankbaar en enthousiast. Ben je geïnteresseerd in een plaats op één van de pleinen, meld je dan z.s.m. aan zodat ook jij verzekerd kunt zijn van een plekje op de beurs.

De eerste advertentie is inmiddels geplaatst in het magazine Trots op Meppel. Ook in de komende maanden zullen we regelmatig zichtbaar zijn in de media. Ook zullen net als in 2014 zo'n 3000 werknemers van De Stouwe en De Noorderboog een cadeaubon ontvangen in hun kerstpakket waarmee ze op de beurs recht hebben op speciale aanbiedingen en kortingen. Deelnemende ondernemers ontvangen daarover binnenkort meer informatie. Heb je je aangemeld, dan ben je inmiddels zichtbaar op lijst van standhouders

Thema-avond VERBINDEN. Hoe doe JIJ dat?

Kom jij op 24 november naar de thema-avond die georganiseerd is door 4 passievolle ondernemende vrouwen van Bewust Meppel? 

Meer info... 

Abonnement 2016

Op 1 januari 2016 worden de abonnementen verlengd. Als je inlogt kun je zien welk abonnement je hebt. De bijbehorende tarieven zijn hier in te zien. Dit is het moment om even te kijken of je abonnement nog naar je wens is. Had je dit jaar een uitbreiding van het aantal agenda-activiteiten (13 i.p.v. 3) dan krijg je dat automatisch in 2016 ook, tenzij je een wijziging doorgeeft per mail onder vermelding 'aanpassing abonnement'. Een wijziging of uitbreiding van je rubriek kun je daarin ook aangeven. Neem bij vragen ook gerust contact op. 
De factuur die je in januari zult ontvangen wordt gemaakt op basis van je abonnement d.d. 1 januari. Geef wijzigingen graag z.s.m. maar in ieder geval uiterlijk 10 december door.

Kijk ook of je profieltekst en je foto nog actueel is en of je Social Media gekoppeld is aan je abonnement. Neem je deel aan de beurs, vermeld dan bijvoorbeeld je aanbod van die dag in je profieltekst. De komende tijd zullen de profielen van deelnemers waarschijnlijk veelvuldig worden bekeken.

Advertentie

Op dinsdag 13 januari 2016 plaatst Bewust Meppel een paginagrote advertentie in de Nieuwe Meppeler. Bovenaan komt het logo van Bewust Meppel met de naam van onze website en info over de beurs. Daaronder is plaats voor advertenties van jullie bedrijven. Daarin kun je een logo plaatsen of een vermelding maken van een cursus of workshop. Heb je bij aanmelding voor de beurs al aangegeven te willen adverteren, dan ontvang je in november automatisch een verzoek je bestand aan te leveren. Er zijn nog een paar plekken vrij. Meld je snel aan.
Meer info...

Agenda

De agenda-activiteiten van december en januari worden gebundeld tot 1 gedrukte agenda. Dat betekent dat de activiteiten die online geplaatst zijn vóór maandag 23 november worden meegenomen op de gedrukte versie. Als je inlogt kun je al gebruik maken van je tegoed voor 2016, een nieuwe functionaliteit waarvoor onze hartelijke dank aan de webbeheerder.

Inspiratienieuws

Lees hier het Inspiratienieuws van november met de agenda-activiteiten.

Ik wens jullie namens Bewust Meppel een fijne herfstmaand, Janet van der Molen.