Inhoudsopgave

Start van het nieuwe seizoen
Beurs 16 januari 2016
9 oktober KidP Kijk in de Praktijk van...
Open Bedrijvendag Meppel
Website aanpassingen
Dag van de Stilte zondag 25 oktober
Praktijkruimte
Overige bijeenkomsten deze herfst

zaterdag 03 oktober 2015

Start van het nieuwe seizoen

De meesten van jullie zijn al weer gestart en een enkeling pakt nu de draad weer op. Ik hoop dat jullie mochten bijtanken zodat je nu weer met frisse moed aan de slag kunt gaan. De agenda van september hangt inmiddels al weer overal. Het was een hele puzzel om alles er op te krijgen, want velen van jullie starten weer en plaatsen dit op de agenda. Ook in de Nieuwe Meppeler is een artikel verschenen met aandacht voor de agenda en daarnaast natuurlijk de gezamenlijke advertentie. Bij Bewust Meppel staat flink wat op de agenda waar jij als ondernemer iets aan kunt hebben. Ik hoop je te treffen op één van de bijeenkomsten, trainingen maar in ieder geval op de beurs waar je je vanaf maandag 28 september voor kunt aanmelden.

Hartelijke groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.

Beurs 16 januari 2016

Op zaterdag 16 januari organiseert Bewust Meppel na 2 jaar opnieuw een grote inspiratiebeurs 'Bewust Leven' waar ondernemers van Bewust Meppel zichzelf presenteren met informatie-stands, workshops, lezingen, mini-consulten en presentaties. Meer informatie vind je alvast hier. Vanaf maandag 28 september kun je je aanmelden. Je ontvangt in die week ook een speciale uitnodiging.
Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers voor opbouw en om onze infostand te bemannen.

9 oktober KidP Kijk in de Praktijk van...

Op 9 oktober zijn jullie als ondernemers van harte welkom op de netwerkbijeenkomst KidP Kijk in de Praktijk bij Hannette Webbink Persoonlijke groei, coaching en therapie in Wanneperveen.
We maken kennis met Hanneke en zij vertelt ons iets over haar werk en haar ondernemen. Daarna is er tijd om elkaar te ontmoeten.
We carpoolen vanaf de watertoren in Meppel. Vertrek 14.45 uur. Meld je hier aan...

Open Bedrijvendag Meppel

Op zaterdag 7 november vindt wederom de OBD Open Bedrijvendag Drenthe plaats. Je kunt als bedrijf meedoen in je eigen praktijk of op de verzamellocatie (Zorgplein Meppel georganiseerd door Klazien Tempelaar en Esther Esselbrugge). Bewust Meppel maakt er dit jaar geen groot event van omdat we ons richten op de beurs die we houden in januari 2016. Maar meedoen aan deze OBD kan uiteraard wel. Het is gratis en levert je prachtige PR op onder andere door een huis-aan-huisfolder met daarin je naam en logo. 
Meer info en aanmelding...

Website aanpassingen

Onze website wordt nog steeds verder ontwikkeld.

Primaire categorie: Sinds kort is het mogelijk om een primaire categorie te kiezen als je bedrijf vermeld staat in meerdere rubrieken. Je kunt dit zelf instellen als je inlogt.

Prikbord: Het is nu mogelijk voor leden van Bewust Meppel een vraag of aanbod te plaatsen op ons prikbord. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Het prikbord is alleen toegankelijk voor mensen die een link hebben gekregen en wordt maandelijks in het ondernemersnieuws onder de aandacht gebracht.
Dus heb je een vraag, zoek je iemand voor samenwerking of doorverwijzing of heb je iets aan te bieden wat voor een ander wellicht interessant is (en gerelateerd is aan je bedrijf of bewustwording), dan kun je dat via deze link melden. Je bericht wordt door ons gecheckt en z.s.m. daarna geplaatst. (Het prikbord is niet bedoeld voor activiteiten)

Dag van de Stilte zondag 25 oktober

De maand oktober staat bij Bewust Meppel het thema Stilte centraal. De maand wordt afgesloten met de Dag van de Stilte. Doel van deze dag is de waarde en werking van stilte en innerlijke rust onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek. 
In de maand oktober brengt Bewust Meppel ondernemers die zich daarmee bezig houden extra onder de aandacht en dat geldt ook voor de activiteiten die jullie organiseren. Dus, wees creatief, plaats activiteiten op onze agenda, meld je aan op de landelijke website  en zie het gelijk als een mooie PR voor jouw bedrijf.

Praktijkruimte

Het plan voor De Basis Meppel vordert. Zoek jij een bedrijfsruimte met oog voor een sociaal duurzame samenleving, kijk dan hier.

Jan Hooimeijer verkoopt zijn pand aan de Galgenkampsweg 4, zeer geschikt als praktijkruimte met mogelijkheid om wonen en werken te combineren. 

Het is de bedoeling om in Zuidwolde een gezondheidscentrum op te zetten voor zowel de alternatieve-complementaire geneeskunde als de reguliere zorg. Hiervoor wordt gezocht naar professionele therapeuten die willen werken in en als een team! Meer info

Overige bijeenkomsten deze herfst

Hieronder staan de verder geplande bijeenkomsten.

3 november Beginnersworskhop Facebook voor bedrijven 
dinsdag 24 november thema-avond 'In verbinding'

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten op één van deze bijeenkomsten.

Vriendelijke groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.