Inhoudsopgave

Inschrijving voor de beurs geopend!
Goed om te weten
Agenda voor bewuste ondernemers
Dag van de ouderen: promotiemoment?
Open bedrijvendag: snel beslissen
De week van de (werk)stress: huisartsen benaderen?
Zichtbaarheid en promotie rond de beurs

Inschrijving voor de beurs geopend!

Het heeft even geduurd maar nu kunnen jullie je aanmelden voor de beurs Bewust en Duurzaam Leven 2018. Alle informatie heb ik voor jullie op de website gezet. Voor wie niet kan wachten hier een directe link naar:

Informatie voor standhouders

Inschrijven

Informatie over sponsormogelijkheden

Goed om te weten

Wil jij je activiteiten ook op de gedrukte kalender zetten? Zorg dan dat ze voor 27 september op de agenda staan.

Het thema voor de maand november is: stress/stilte. Wil jij een bijdrage leveren voor de nieuwsberichten neem dan contact op.

Voor het netwerkontbijt op 21 november zoek ik nog een locatie. Wil jij bewuste ondernemers ontvangen in je praktijk/studio/ruimte neem dan contact op.

Agenda voor bewuste ondernemers

20 september: Samenloop voor Hoop 2018, opstart bijeenkomst (Alcides 20.00)

21 september: Regio draait door

23 september: Open dag wijkplatform Oosterboer/Ezinge.
Kom langs en ontmoet: Annemieke Kroonenburg, Akke Roozema en Willemijn van Schilfgaarde

4 Oktober: Open coffee Meppel, met Frank Roelands

6 oktober: dag van de ouderen (zie bericht in nieuwsbrief)

eind oktober/begin november: advertentie gezondheidsbijlage

4 november: open bedrijvendag Drenthe (zie bericht in nieuwsbrief)

6-11 november: week van de mantelzorg in Meppel.
Maaike Oudendijk en Marlijn Blok verzorgen een activiteit voor de mantelzorgers.

13-16 november: week van de (werk)stress (zie bericht in nieuwsbrief)

21 november: netwerkontbijt bewuste ondernemers

13 januari 2018: Beurs Bewust en Duurzaam leven, Meppel. 

Dag van de ouderen: promotiemoment?

Op vrijdag 6 oktober is de dag van de ouderen. In Meppel wordt voor ouderen een speciale middag georganiseerd rond het thema eenzaamheid. Aan ouderen wordt een "goodie-bag" uitgedeeld waar ondernemers iets in mogen stoppen. 

Vanuit Bewust Meppel wil ik een flyer toevoegen. En als ik die dan toch maak kunnen jullie er een leuke aanbieding erop zetten. Er worden 150 goodie-bags uitgedeeld. Een mooi bereik voor deze specifieke doelgroep.

Wil jij een aanbieding doen? Zorg dan dat dit voor 27 september bij mij is aangeleverd

Open bedrijvendag: snel beslissen

Wil jij meedoen? Reageer voor 29 september!

De open bedrijvendag is op zaterdag 4 november. Wil jij jezelf presenteren maar heb je geen (geschikte) ruimte? We kunnen samen een plek zoeken.

Bewust Meppel en ZP-Meppel trekken samen op in het vinden van een geschikte locatie. Bij 10 deelnemers gaan we ook echt in actie komen, er zijn er nu 4. Eventuele kosten voor materialen als kramen worden doorberekend aan de deelnemers.

We zoeken bij voorkeur een plek bij een andere ondernemer die zijn deuren open zet. Dus doe jij mee en kunnen er nog wat stands bij? Laat het weten.

De week van de (werk)stress: huisartsen benaderen?

Van 13 tot 16 november is de week van de (werk)stress. Volgens mij is dit een mooi moment om onze "gezondheidskaart" bij huisartsen onder de aandacht te brengen. Wie wil met mij zo'n kaart ontwikkelen?

Wat is het idee? Zoals wij allemaal hebben huisartsen ook netwerken waarbinnen zij doorverwijzen, een soort van doorverwijs kaart. Daar staan nu vooral reguliere gezondheidsinstellingen op. Voor huisartsen is het niet eenvoudig om een goed beeld te hebben van mogelijkheden voor doorverwijzing buiten de reguliere zorg. Om ze te helpen kunnen we een mooie kaart maken van bewuste ondernemers met hun aanbod op het gebied van "complementaire" zorg.

Zie jij mogelijkheden? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Er zit wel wat werk in het ontwikkelen van zo'n kaart!

Zichtbaarheid en promotie rond de beurs

Om de beurs te promoten is er een pr-plan uitgewerkt. De belangrijkste drager is de beurs-special op een dubbele hartpagina in de Nieuwe Meppeler en Steenwijkerland Expres. Deze wordt op dinsdag 9 januari geplaatst. Als jij sponsor wordt van de beurs krijg je de mogelijkheid om je logo te plaatsen in deze special.

Deze beurs-special wordt ook verwerkt als flyer die uitgedeeld wordt aan de beursbezoekers. Deze flyer kan door deelnemers van te voren worden verspreid onder belangstellende uit het eigen netwerk.

De gezamenlijke advertentie in de gezondheidsbijlage van begin november 2017 en op 9 januari 2018 staan in het teken van de beurs. Leden van Bewust Meppel en Bewust Steenwijk kunnen meedoen aan de gezamenlijke advertentie. Meer informatie vind je hier.

Verder zal er de komende periode media-aandacht worden besteed aan de beurs in de lokale media en op social media. Hiervoor zal ik ook lokale radio en tv benaderen. De eerstkomende maanden richt de aandacht zich op "standhouders gezocht". Vanaf december ligt de nadruk op "kom jij ook naar de beurs?".