Inhoudsopgave

Professionele bedrijfsvideo
Samen in Meppel bezichtiging ING-pand
Durf te investeren.

dinsdag 18 maart 2014

Professionele bedrijfsvideo

Veel bedrijven presenteren zich tegenwoordig op Youtube met een bedrijfsfilm. Immers beelden zeggen meer dan woorden en als je jezelf in een filmpje kunt voorstellen weet een potentiële klant wie de persoon achter jouw bedrijf is. 

Bewust Meppel heeft contact gelegd met MRise Media en mag jullie een aanbod doen. Voor een bedrag van € 300,- wordt er 60 minuten gefilmd (waarvan 30 minuten interview) waarin je jezelf kunt presenteren en eventueel iets kunt laten zien. Hiervoor hebben we Zorgplein Meppel bereid gevonden te fungeren als opnamelocatie. De datum is dinsdag 13 mei. Daarnaast is er voor €50,- meer de mogelijkheid een film op je eigen werklocatie te laten maken op een datum en tijd in overleg.
Het is heel eenvoudig om een film rechtstreeks op je eigen website te kunnen vertonen. Ook is er op je profiel van Bewust Meppel een mogelijkheid een link naar de film te plaatsen. 
Heb je belangstelling om hieraan deel te nemen, mail me dan. Laat het ook weten als je niet kunt op deze datum, maar wel gebruik wilt maken van dit aanbod.

Samen in Meppel bezichtiging ING-pand

Samen in Meppel in het ING-pand. Een droom kan werkelijkheid worden als er genoeg belangstelling is.
Kijk hier voor meer informatie over het huren van deze locatie.
Op maandag 24 maart 2014 zal er om 16 uur een bezichtiging mogelijk zijn voor geïnteresseerden. De bank wil graag van te voren alle namen van de bezoekers weten. (voor het geval we er met de kluis van doorgaan, denken we ;-) En daarnaast dient iedereen een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. 
Laat graag weten of je mee wilt gaan.

Wij hopen op velen! Jan van Overhagen, Maaike Middelweerd, Marjan van Buuren en Janet van der Molen.

Durf te investeren.

Met deze 2 aanbiedingen hoop ik jullie verder op weg te mogen helpen met een mooi en bloeiend bedrijf. Ondersteun de energie en het vertrouwen wat je in je bedrijf steekt met een waardevolle investering. Wil je meer informatie, mail me gerust.

Hartelijke groet, namens Bewust Meppel, Janet van der Molen.