Inhoudsopgave

Leer denken als een verslaggever
Spirituele welnessbeurs Avalon
Burendag Oosterboer: 28 september

donderdag 30 mei 2019

Leer denken als een verslaggever

Workshop: Leer denken als een verslaggever voor gratis publiciteit
Woensdag 12 juni van 19.30 tot 21.30

Kunst en Cultuursalon Meppel, Woldstraat 52 in Meppel
€ 25,- ex btw voor leden.

Nicky Corts, Nickypent, neemt ons mee in de wereld van de verslaggever, nieuws en kanalen voor publiciteit. In het kader van zichtbaar zijn is het belangrijk dat anderen weten wat jij doet. Publiciteit is meer dan alleen het geplaatst krijgen van een persbericht. Het gaat over genereren van aandacht en urgentie voor jou bijdrage aan bewust en duurzaam leven. Het gaat over verrassen. Het gaat over het vertellen van verhalen.

Zelf won Nicky Corts in 2017 de Vrouw in de Media Award Drenthe, en schreef het boek Experttips voor Free Publicity.

Schrijf je in, vol is vol.

Spirituele welnessbeurs Avalon

Er is nog plek voor standhouders

Spirituele Wellness Beurs Avalon
Zondag 30 juni 2019
12:00 - 17:00
Zomerdijk 9e Meppel

De beurs wordt georganiseerd Ayla Schrijver en haar moeder. Op dit moment zijn er deelnemers op het gebied van mediums, Acces bars, tarot, energetische verzorging, edelstenen, orgonites, numerologie, massages, een stand van Chances4children Dedemsvaart, yoga en nog meer. 

Hoeveel kost een stand?

Wat wij aanbieden zijn stands in een zaal en aparte 'behandelruimtes' aanliggend aan deze zaal. De behandelruimtes zijn voor bijvoorbeeld mediums en mensen die acces bars doen, de mensen die last hebben van de energieën in de zaal. 

1e tafel (ca 0,8 bij 1,6 meter): € 20,-
2e tafel: € 10,-
3e tafel: € 5,-

De behandelruimtes kosten 35 euro. We kunnen deze voorzien van tafels en stoelen, zit bij de prijs inbegrepen. Of de prijzen in /ex btw zijn weet ik niet. 

Bezoekers betalen € 2,-

Meer info of opgeven kan tot 15 juni bij Ayla Schrijver

Burendag Oosterboer: 28 september

Ook in 2019 nodigen wij de bewoners van de Oosterboer en Ezinge weer uit om zich te presenteren en bekendheid te geven aan hun bedrijf, activiteit, hobby etc. Scholen en sportverenigingen worden ook uitgenodigd evenals aanbieders van activiteiten waar ook de bewoners van de Oosterboer en Ezinge gebruik van kunnen maken. Evenals de afgelopen jaren is het ook weer mogelijk om zelfgemaakte producten en eventueel lekkernijen te verkopen.

De organisatie zorgt voor de kramen en deelname is gratis.

Heeft u belangstelling en wilt u graag deelnemen? Geef u dan op voor 30 mei a.s. We zijn ook op zoek naar deelnemers die willen helpen bij de organisatie. (Ik geef door dat ik dit later heb gecommuniceerd, bij belangstelling geef je zo snel mogelijk op).

Bij onvoldoende deelname gaat de Burendag niet door.

Stuur een mailtje naar info@wijkplatformoosterboerezinge.nl en dan krijgt u het aanmeldingsformulier toegestuurd!