Inhoudsopgave

Yoga op de beurs Bewust Leven
Opzet beurs en stand
Yoga route lente 2016
We zijn benieuwd naar jullie reactie.

maandag 05 oktober 2015

Yoga op de beurs Bewust Leven

Beste Collega’s.

Hoe fantastisch, dat Bewust Meppel ons middels de gezamenlijke ‘Yoga agenda’ bewuster samen brengt. Dit dragen wij een warm hart toe, daarom zouden wij het bijzonder mooi vinden, als we naast de agenda ook samen onze yoga in de wereld zetten. Wij voelen dan voor bijvoorbeeld het organiseren van een gezamenlijke ‘Yoga Route’ in de lente van 2016.

Daarom zijn wij zo blij en vrij dit idee met jou te delen!

Een hartegroet namens Bewust Meppel,

Maaike Middelweerd en Yvonne Kroon.

Opzet beurs en standIn het kort ons idee omschreven, waarin wij jou ook gelijk uitnodigen om deel te nemen, zodat we samen sterker staan.

* Tijdens de Beurs willen we gezamenlijk een standplek innemen en de kosten van onze kraam delen.

*  Tijdens de Beurs bieden we een doorlopend programma in de sportzaal waarin iedereen 20 min op eigenwijze invulling geeft aan een lesbeleving om jezelf en je werkwijze te presenteren en te laten ervaren. Daarna 10 min uitlooptijd en ruimte voor de wisseling/ beantwoorden van vragen etc.. Hiervoor maken we een doorlopend rooster.

*  Tevens komt er dan een rooster voor de behartiging van onze gezamenlijke stand.

*  Naast de invulling van deze dag willen we De Bewust Leven Beurs benutten als een waardevol moment om gezamenlijk de Yoga Route te introduceren.

Yoga route lente 2016

Op 20 maart willen we symbolisch de Lente inluiden door het samen neerzetten van de Yoga Route. Hiervoor hebben we al een concept bedacht waarbij nog vele ideeën mogelijk zijn om uit te werken. We hebben het idee om een route te organiseren waarbij de deelnemers voor een gereduceerd tarief op één dag alle soorten Yoga kunnen beleven tijdens de door ons uitgestippelde route middels een ‘strippenkaart’. Daar kunnen we als docenten op onze eigen plek een les aanbieden van 45 min. Na aftrek van de kosten die we maken voor de flyers en strippenkaarten, zal de opbrengt van de kaartverkoop worden verdeeld onder alle deelnemende docenten zodat zowel de inzet als de opbrengst gelijkwaardig zijn.

Tevens zoeken wij sponsoren waardoor de aanschaf van een strippenkaart nog aantrekkelijker gemaakt wordt. We denken hierbij aan een theetje van Yogi, een appel van de bio boer, een Chai Latte bij de Brasserie, vers gebrande koffie met iets lekkers bij Frans de Grebber etc. die tijdens de (fiets-)route genuttigd kunnen worden. Alles uiteraard vanuit een gezonde leefwijze waar gezond bewegen en eten een onlosmakelijk onderdeel van zijn.

We zijn benieuwd naar jullie reactie.

Wij wensen dat jullie net zo enthousiast zijn over dit voorzetje van ons initiatief en horen graag jouw reactie vóór 16 oktober via een mailtje.

Iedereen die enthousiast is of meer informatie wil over de Yoga route is van harte welkom op vrijdag 23 oktober om 15 uur bij Frans de Grebber in de Woldstraat.

Wij zien je graag!

Namasté,

Maaike Middelweerd en Yvonne Kroon.
info@gestroomlijnd.nl