Veel inspiratie gewenst..
Nieuwe website
Nieuwe aanbieders
Beurs zaterdag a.s.
Speciale aanbieding voo..
Hulp gevraagd
Groet

maandag 06 januari 2014

Veel inspiratie gewenst voor 2014

Bewust Meppel wenst jullie voor 2014 veel inspiratie en geluk.

Ik hoop dat we met elkaar weer een mooi jaar gaan beleven met mooie liefdevolle activiteiten, georganiseerd door ons allen.

Nieuwe website

De nieuwe website is inmiddels door ruim 1600 bezoekers bekeken en ze bezochten gezamenlijk 12.400 pagina's op onze site. Inmiddels zijn we ook al weer aardig vindbaar via Google. Dat duurt altijd een periode omdat de pagina's opnieuw geïndexeerd moten worden door Google. Het zal wellicht nog enkele weken duren eer het weer helemaal zoals vanouds is. Maar de verwachting is dat we dan door dit nieuwe systeem nog beter gevonden gaan worden dan voorheen.

Belangrijk is dat jullie op je eigen website een link naar Bewust Meppel gaan plaatsen als je dat nog niet hebt gedaan. En ook via de Social Media kun je een verwijzing naar je profielpagina maken. Op deze manier worden we nog sneller gevonden en kunnen we samen zorgen voor een grote en succesvolle vindbaarheid.

Nieuwe aanbieders

In de afgelopen maanden hebben zich weer veel nieuwe aanbieders bij ons aangesloten. In de komende tijd zullen ze zich allemaal een week presenteren op onze homepage.

Ook diverse leden van Bewust Steenwijkerland hebben zich aangesloten bij Bewust Meppel. Helaas is er op dit moment geen ontwikkelaar voor Bewust Steenwijk waardoor de site niet meer wordt onderhouden. Wel zijn de leden die naar Bewust Meppel zijn overgestapt nog zichtbaar op een statische pagina. We hopen dat er zich in de toekomst iemand aandient die dit netwerk weer nieuw leven wil inblazen. Tot die tijd zijn ondernemers uit de regio Steenwijk ook welkom bij Bewust Meppel.

Beurs zaterdag a.s.

Zaterdag a.s is het dan zover: de beurs Bewust Leven.

Ruim 60 aanbieders van Bewust Meppel presenteren vele manieren die leiden naar ontspanning en bewustwording. 

De toegang is gratis. Voor sommige workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Kijk hier voor meer informatie en het volledige programma.
De locatie is C.S.G. Dingstede aan de Gerard Doustraat 13 in Meppel. De beurs is van 11.00 tot 16.00 uur. 
Elke 100e bezoeker ontvangt een mand cadeau met heerlijke biologische groente van Villa Sterrebos uit Frederiksoord. Wie weet ben jij de gelukkige.

Kortom, een dag met een prachtig aanbod en veel activiteiten voor het hele gezin.

KOM OP DE FIETS, DAN VERVUIL JE NIETS.

Speciale aanbieding voor jullie

Speciaal voor jullie, leden van Bewust Meppel is er ook nog een extra aanbod. Ga naar de pagina bewustmeppel.nl/cadeauvoorabonnees en kijk wat de deelnemende bedrijven jou aanbieden.

 

Hulp gevraagd

Komende vrijdag beginnen we met de opbouw van de beurs. We moeten de ruimte indelen en een groot aantal kramen in elkaar zetten. Daarbij kunnen we wel hulp gebruiken van vrijwilligers. Wil je zelf of weet je iemand anders, we beginnen om 16 uur in de hal van C.S.G. Dingstede. Voor degene die komen helpen hebben we een aanbod van een gratis pagina met vermelding van je bedrijf en eventueel een logo op de presentatie die zaterdag de hele dag zal draaien. Wil je daar gebruik van maken, mail ons dan de tekst en een logo.

Groet

Voor nu een hartelijke groet en hopelijk tot ziens zaterdag a.s.

namens de leden van de werkgroep voor de beurs, Maaike Middelweerd en Richard Verf,

Janet van der Molen.