Home » Sameninmeppel

Samen in Meppel, een bedrijfsgebouw voor gezond en duurzaam ondernemen. 

Samen in Meppel heeft als doel een gezamenlijk bedrijfsgebouw dat vitaal en duurzaam is en waar we op een gezonde manier kunnen werken. Samen met collega's die zich ook bezig houden met bewustwording & gezondheid in de breedste zin van het woord. Wat we doen is erop gericht dat het goed is  voor onszelf, onze medemens en voor onze planeet.

Een aantal leden van Bewust Meppel zijn in 2010 begonnen met Samen in Meppel. Een prachtige droom. Wat is dan die droom?

Eén pand, waar ruimtes kunnen worden verhuurd per dagdeel of volledig, al is de laatste optie uiteraard voordeliger. Men mag onderverhuren en dit wordt ook aangeraden om een deel van de kosten terug te verdienen.

De doelgroep is complementaire dienstverlening. 

Aan de buitenkant van het gebouw komt een duidelijk zichtbare naam en daarnaast worden zittende bedrijven genoemd op een gezamenlijk bord bij de ingang. 

In de afgelopen maanden is er een inventarisatie geweest van belangstellenden met als doel aankoop van het huidige ING-pand in Meppel. Helaas bleek het pand te groot en te duur t.o.v. het aantal deelnemers.

Wellicht dat zich in de toekomst een andere optie aandient. Heb je ideeën, laat het ons weten.

Belangstellenden kunnen zich melden.