Aanbieder Patrick van Enschot
E-mail patrick@houdingstherapie-hercules.nl
Website www.houdingstherapie-hercules.nl
Telefoon 06-15690361
Adres Stroomdal 36A
Postcode 8332KJ
Plaats Steenwijk
KvK 64530779
 
Categorie Sport en beweging
 

Praktijk voor Houdingstherapie Hercules

Bij de Praktijk voor Houdingstherapie Hercules werken we met de Egoscue methode, een beproefde methode met meer dan 40 jaar ervaring. Door middel van het verbeteren van je houding helpen we je van je klachten af. Sessies gaan via de webcam (Skype/Zoom).


Je hebt misschien al van alles geprobeerd en verschillende behandelaars bezocht, maar niets heeft (blijvend) geholpen? Tijd om naar de echte oorzaak van het probleem te kijken. We kijken naar je houding en geven je een aantal eenvoudige oefeningen waarmee je zelf je houding verbetert en uiteindelijk de klachten vermindert! Je wordt je bewust van wat je zelf kunt doen om pijnvrij te worden en te blijven! Houdingstherapie is dan ook geen behandeling maar helpt je bij deze bewustwording. Of je pijnvrij wilt (blijven) sporten en bewegen, of van je pijn af wilt komen, bij ons ben je aan het goede adres! De meest voorkomende klachten zijn rugpijn, schouderpijn, nekpijn, kniepijn en heuppijn.

Probeer eens een gratis quick scan van je houding! Dit kan ook online (e-mail, Skype/Zoom). 

Corona-info: bij deze vorm van therapie is er geen direct contact tussen klant en therapeut en kan dus makkelijk 1,5 meter afstand worden gehouden. Alle sessies zijn zelfs online te doen.Powered by webXpress