Aanbieder Manon Lemkes
E-mail info@yinyogasound.nl
Website www.yinyogasound.nl
Telefoon 06-36135779
Adres
Postcode
Plaats
KvK
 
Categorie Yoga
 

Yin Yoga Sound

Yin Yoga Sound is een bijzondere samenwerking van Yin Yoga en klankschalen.  Deze worden verzorgd door Manon Lemkes (Yin Yoga) en Eelco de Vries  (gespecialiseerd in het bespelen van klankschalen). Manon is gespecialiseerd in angst & hoog sensitiviteit begeleiding. Als ervaringsdeskundige kan zij u daarin goed begeleiden.


We verzorgen ook workshops, zowel  voor bedrijven als op familiedagen. Verder wordt er ook yin yoga, yin & yang yoga en kinderyoga gegeven. 

Manon Lemkes heeft zich 12 jaar geleden gespecialiseerd in deze bijzondere vorm van yoga die voor iedereen geschikt is. Het heeft zeer helende effecten voor allerlei klachten. Kom ook eens langs om deze bijzondere vorm van yoga te gaan beleven.


Wat is Yin Yoga? Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga. In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga, richt Yin yoga zich niet op het versterken van je spieren maar juist op het ontspannen hiervan.


Door de spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel, gelegen in de diepere lagen van je lichaam. Bindweefsel versterkt en verlengt zich langzamer dan spierweefsel, vandaar dat Yin Yoga poses tussen de 3 en 5 minuten worden vastgehouden. Yin yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert je meridianen en organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam.


"Het mooiste is de stilte die deze vorm van yoga je geeft".Het reguliere rooster voor Yogalessen wordt vanaf 30 augustus hervat.

De ochtenden:

  • maandag ochtend 09:30-10:45 (buurthuis Kallenkote, Kallenkote 63A kallenkote)
  • Woensdag ochtend: 09:30-10:45  (MFC  "et Kloniehuus Willemsoord, Paasloregel 3B Willemsoord)

De avonden:

  • maandag t/m donderdag. Alle avonden hebben 2 groepen: Groep 1 om 19:00 en groep 2 om 20:30
    (
    MFC de Zuidwester, Gasthuislaan 84 Steenwijk)Nieuws

Powered by webXpress