Ledeninformatie

Wat biedt Bewust in de regio Meppel jou als ondernemende professional?


Zichtbaarheid in de regio door:

Onze website scoort hoog bij zoekmachines en wordt op vele manieren onder de aandacht gebracht. De website is een middel voor betere zichtbaarheid en is vooral gericht op "bussiness to public". Dit doen we via de digitale agenda, actuele nieuwsberichten en een meerdere zoekopties om een aanbieder te vinden (categorieën, naam, zoekterm).


Om de zichtbaarheid in de regio te vergroten organiseren de leden samen regelmatig evenementen of doen gezamenlijk mee aan bijvoorbeeld de open bedrijvendag.


Samenwerking:

Aangesloten ondernemers ontmoeten elkaar binnen het netwerk en ontwikkelen nieuw aanbod en werken samen. Op individueel niveau zijn al meerdere mooie samenwerkingen ontstaan. Om de samenwerking te bevorderen organiseren we met leden regelmatig netwerkactiviteiten. Leden zoeken elkaar ook onderling op om informatie uit te wisselen en kennis te delen.


Wij vragen je om ook een link naar ons op je eigen site te (laten) plaatsen. Dit is belangrijk en vruchtbaar voor het netwerk als geheel.


Ondernemersondersteuning:

Je ontvangt regelmatig het ondernemersnieuws met nieuws en tips over ondernemen en ontwikkelingen op het gebied van bewust en duurzaam ondernemen in de regio. Leden ontmoeten elkaar op workshops/trainingen rond ondernemerschap en praktijkvoering. Initiatieven van ondernemers om gezamenlijk naar buiten te treden worden ondersteund.


Lidmaatschappen:
Bewust in de regio Meppel kent vier type abonnementen:

Basis abonnement (€ 64,50 ex btw)
Met dit abonnement krijg je beschikking over een profielpagina in één categorie en de mogelijkheid om nieuwsberichten en blogs te plaatsen.

Basis+activiteiten abonnement (€ 84,- ex btw)
Naast het basis abonnement kan je ook activiteiten plaatsen op de website.

Basis+categorie abonnement (€ 84,- ex btw)
Naast het basis abonnement krijg je 1 extra categorie waarin je gevonden kan worden.

De luxe abonnement (€ 99,- ex btw)
Met dit abonnement beschik je over maximaal drie categorieën, de mogelijkheid om nieuwsberichten en blogs te plaatsen én kan je activiteiten plaatsen op de website.

Afhankelijk van je aanbod kan het handig zijn om extra categorieën te hebben. Bijvoorbeeld als je verschillende activiteiten aanbiedt (zoals yoga en mindfulness).

Klik hier om aan te melden als nieuw lid.

Beheren van je eigen profiel:
Voor het beheren van je profiel heb ik een eerste handleiding gemaakt.


Powered by webXpress