INFORMATIE

Welkom bij Bewust in de regio Meppel

Op deze website vind je inspiratie voor bewust, duurzaam en natuurlijk gezond leven in en rond Meppel. De aangesloten ondernemers werken met passie aan bewustwording, natuurlijke gezondheid en duurzaamheid. Zij werken vanuit een holistische visie waarbij lichaam, geest en bewustzijn één zijn en er aandacht is voor mens, milieu en maatschappij. Voor jou zijn de mogelijkheden overzichtelijk samengebracht op deze site.

Complementair spreekuur: kom langs met je vragen

Ben jij op zoek naar een manier om je kwaliteit van leven te bevorderen en weet je niet zo goed wat kan helpen? Kom dan langs op het spreekuur voor complementaire zorg. Stel je vragen in een informatief gesprek met een complementair therapeut. De therapeut zal vanuit een holistische visie feedback geven, vragen beantwoorden en eventueel doorverwijzen. De spreekuren zijn op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur en dinsdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Wil je hiervoor een afspraak maken, meld je dan aan door een mail te sturen naar spreekuur@bewustmeppel.nl.

Leeswijzer
Onder de kop aanbieders vindt je alle ondernemers die zijn aangesloten bij dit platform. Alle aanbieders hebben gekozen voor een categorie waarin zij werkzaam zijn. Door op een aanbieder te klikken kom je op de persoonlijke profielpagina met informatie van deze ondernemer, de eigen nieuwsberichten en aangeboden activiteiten. Op deze persoonlijke pagina's staat ook informatie hoe u contact kunt opnemen met deze aanbieder.

Onder de knop activiteiten vind je een agenda met alle activiteiten die worden aangeboden door de ondernemers die zijn aangesloten bij dit platform. Bij alle lezingen, trainingen, workshops en andere activiteiten ligt de focus in ruime zin op bewustwording, duurzaamheid, veranderingsprocessen, ontwikkeling en/of gezondheid. 

Onder de knop nieuws vindt je informatieve berichten en blogs van de ondernemers over hun passie, werkwijze, methodes en ervaringen. Hier is veel informatie te vinden over de verschillende mogelijkheden rond bewust en duurzaam leven, complementaire zorg en natuurlijke gezondheid.

Bescherming van persoonsgegevens en gebruik van cookies

Bewust Meppel is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens van haar abonnementhouders en zij die zich aanmelden voor de nieuwsbrief. De aanbieders zijn verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens bij aanmelding voor een activiteit of vraag voor informatie.

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Bewust Meppel  houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Meer informatie vind je hier.


Deze website plaatst alleen noodzakelijke cookies voor het goed functioneren van de website.

Aanbieder worden?

Ben jij actief op het gebied van bewust en duurzaam leven en wil jij je aansluiten bij het netwerk van aanbieders? Lees hier wat de mogelijkheden zijn.
Powered by webXpress