Masterclass

Human Design Immursion

Beleef het van 26 tot 29 juni.

26 juni 2023 Uelenspieghel Winkelsteeg 5 Uffelte

Door Human Design specialist en mentor Koen Hillewaert (5/1 Projector) en space-holder Laura van Dam (5/1 Manifesting Generator)

Deze Human Design Immersion is een meerdaags programma dat je uitnodigt om al je overtuigingen over jezelf volledig los te laten en te zakken in je lichaam. Elke dag vindt er een workshop plaats waarin je je door middel van oefeningen bewust wordt van de specifieke energetische invloed die jij en je omgeving op elkaar hebben. Het biedt je de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om je over te geven aan je niet-mentale, innerlijke weten en zo door de dag heen te navigeren en te handelen. Deze bekrachtigende ervaring van het diep zakken in - en overgeven aan - jezelf, integreert zich in je lichaam en systeem, zodat je het mee terug neemt naar je dagelijkse leven, of naar daar waar het leven je heen voert.

• Voor wie? Iedereen die interesse heeft in Human Design. Het maakt niet uit of je het net ontdekt hebt, of dat je er al jaren mee aan het experimenteren bent.

• "Wat heb ik nodig?" Je geboortedatum, -tijd en - plaats... en jezelf natuurlijk :)

• Experimenteel: een Human Design Immersion is experimenteel. Het gaat om het be-leven en ervaren van je design in plaats van het opdoen van theoretische kennis. Je kunt niets 'goed of fout' doen!

Investering: €500, excl. eten en overnachting

De Immersion workshops zullen in het Engels zijn.
Informatie opvragen en/of aanmelden kan via immersion@your-mechanics.com
www.your-mechanics.com

Prijs

€ 500.00 exclusief eten en overnachting

Contact

Uelenspieghel


Pagina van aanbieder

Terug

Locatie

Winkelsteeg 5, Uffelte

* Verplicht veld

Powered by webXpress