Repair Café Meppel open

Weggooien kan altijd nog!

24 februari 2024 09:00 - 13:00 MenSa Witte de Withstraat 2a Meppel

Wij staan iedere laatste zaterdag van de maand klaar om wat kapot ging weer te repareren. Naast elektrische apparaten kunt u ook terecht voor klein herstelwerk aan kleding, fietsen, houtwerk, huis-, tuin- en keukengerei, .... Alles wat u zelf mee kunt nemen kan worden aangemeld. Wij kijken of we het kunnen maken zodat het weer een tijd mee kan.
 
Wij vinden het fijn wanneer u uw reparatie aanmeld. U ontvangt van ons bericht over de inbrengtijd en werkwijze. Hiermee kunnen we de inloop enigszins spreiden.
 
Wij hebben zelf geen onderdelen. Bij vervanging van onderdelen wordt de eigenaar gevraagd om deze aan te schaffen. Vaak kunnen we dan na aanschaf de reparatie afronden.
 
Wij hebben geen opslagcapaciteit en zijn geen winkel. Alles wat ingebracht wordt, wordt ook weer teruggegeven aan de eigenaar. Ook als we het niet kunnen repareren.
 
Wij werken op basis van vrijwillige bijdragen. Van deze bijdrage kunnen wij gereedschap aanschaffen en onze eigen vaardigheden vergroten door bijvoorbeeld een cursus te volgen.

Contact

Repair Café Meppel


Pagina van aanbieder

Terug

Locatie

Witte de Withstraat 2a, Meppel

* Verplicht veld

Powered by webXpress