Aanbieder Froukje Buma
E-mail info@israna.nl
Website www.israna.nl
Telefoon 0521-344653
Adres P.W. Janssenlaan 34
Postcode 8385 GB
Plaats Vledderveen
KvK 1178199
 
Categorie Bewustzijnsontwikkeling
 


Meer van deze aanbieder:
Spiritualiteit


Israna

Wij zijn Froukje Buma en Jeroen Kuyper, beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Wij bieden vanuit Israna Lichtcentrum verschillende cursussen, opleidingen en spirituele vakanties gericht op Bewustzijnsverruiming en Spirituele ontwikkeling.


Onze cursussen geven je:
- een nieuwe verdieping op je spirituele pad
- een open, stralend hart
- innerlijke en spirituele ontwikkeling
- contact met je ziel en je levensdoel
- een proces van loslaten van het oude
- fysieke en emotionele heling
- een makkelijk en diepgaande meditatievorm
- een pad naar healer, lichtwerker of leraar
- methodes om in je eigen energie blijven
- spiritualiteit in je aardse leven
- diepere verbinding met het Goddelijke


Doel van ons werk
Ons doel is je te begeleiden op zachte, liefdevolle en toch krachtige wijze naar hoger bewustzijn. Leer het licht, de liefde, het beste in jezelf en je grotere potentieel kennen. Het gaat om een openend proces waarin je oude lagen van jezelf aflegt zodat het licht van binnen en je stralendheid zichtbaar en voelbaar worden.


Channelen
Bij de meeste cursussen channelen wij de geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Saint Germain, die via Froukje spreekt, werkt met liefde en healing en heeft een zachte, heldere en krachtige energie. Phylos, via Jeroen, is een meester van wijsheid. Zijn meditaties zijn zeer krachtig en informatief. Phylos geeft veel informatie over de huidige tijd en bewustzijnsverruiming.Activiteiten

 • 15-10-2023

  10:00 - 17:00

  Overgang naar het licht (2 daagse cursus)

  Allemaal maken we de overgang van het stoffelijke naar het onstoffelijke bestaan en omgekeerd. We hebben het zelfs al vele malen gedaan. Maar we zijn vaak vergeten hoe dat gaat. Wanneer je een spiritueel pad volgt, is het erg belangrijk je voor te bereiden op je overgang naar het licht, de onvermijdelijkheid van het leven op aarde. Waar het om gaat, is dat je weet wat je te wachten staat, zodat je de juiste weg kiest na je overgang.

  Aanmelden
 • 29-12-2023

  10:00

  Oud en Nieuw met het solaire licht (4 dgn)

  Op 1 januari gaan we ieders wensen voor het nieuwe jaar krachtig energetiseren, een mooier moment daarvoor is er eigenlijk niet!

  Aanmelden

Nieuws

Powered by webXpress