Aanbieder Riekje Rozeboom
E-mail j_rozeboom@hetnet.nl
Website www.blauwebessenkwekerij.nl
Telefoon 0521-551768
Adres wapserauwen 6
Postcode 7983 KE
Plaats Wapse
KvK
 
Categorie Voeding
 

Bloemenpluktuin en bessenkwekerij Zeldenrust

Kom jij ook je eigen bloemen, bessen en pompoenen plukken? In onze biologische tuinen vind je heerlijke blauwe bessen, zwarte bessen, kruisbessen, rode- en witte bessen die je zelf mag plukken. Naast al dit heerlijke zomerfruit kan je ook je eigen bos bloemen plukken in de bloementuin.


Zeldenrust is een biologisch, ambachtelijk bedrijf wat zich richt op de lokale markt. Een bewuste keuze voor een duurzame wereld. Jij bent van harte welkom om het erf op te lopen en rond te struinen. Je kan zelf plukken, er zijn producten te koop die op ambachtelijke wijze bereid zijn van het eigen fruit en je kan wegdromen op een terrasje met een kop thee of koffie, blauwe bessen ijs of blauwe bessensap. Genoeg te doen voor een ontspannen uitje met het hele gezin.


 


 


Ben jij op zoek naar pompoenen? Ook die zijn er in soorten en maten. Zo ook de spaghetti pompoen. Heeft u hem al eens gegeten? Je kunt hem in zijn geheel koken, open maken en er komen allemaal spaghettisliertjes tevoorschijn. Verder kan je gewoon de spaghetti gaan klaarmaken zoals je het altijd doet maar nu eet je dus alleen groente. Lekker en zonder gluten. In september zijn er ook kalebassen  en natuurlijk de prachtige Halloween pompoenen.


We hopen je te zien in onze heerlijke tuin. Wij zijn open in de periode van 1 juni tot 1 oktober van ma. t/m za. van 9.00 tot 17.00.

Op onze facebookpagina kan je zien wanneer het fruit rijp is.


Jan en Riekje Rozeboom
Nieuws

Powered by webXpress