Aanbieder Hennie Dijkmans
E-mail info@natuurlijkontstressen.nl
Website www.natuurlijkontstressen.nl
Telefoon 06 4613 4833
Adres Tjalk 21
Postcode 7944RP
Plaats Meppel
KvK 01155146
 
Categorie Coaching
 
Aangesloten bij
CAT - Collectief Alternatief Therapeuten


Meer van deze aanbieder:
Communicatie
Bewustzijnsontwikkeling


Natuurlijk ontstressen

Mijn naam is Hennie Dijkmans, ik ben generatiecoach bij "Natuurlijk ontstressen".

Mijn visie: Bewustwording is het fundament voor je eigen geluksgevoel én voor het geluk van je omgeving. Onze maatschappij heeft meer licht en Liefde nodig en dat begint bij onvoorwaardelijke Zelfliefde! We zijn allemaal gelijkwaardig, er is geen enkele uitzondering.

Mijn missie: Vooral vrouwen -sorry mannen- bewust(er) laten worden en hen aan te moedigen om onvoorwaardelijk van zich zelf te houden, zodat Liefde zich als een olievlek gaat verspreiden in onze maatschappij. Ik zet me in voor een toekomst met meer zielsgelukkige vrouwen, waardoor blije baby's, zelfbewuste moeders en de wijze oma's als onze oermoeders, het nieuwe normaal gaan worden.  

Je kunt mij mij terecht voor een "ken je kleur" consult.
Hierbij ga je intuïtief een tekening inkleuren waarbij je gaat ontdekken wat jouw onbewuste je heeft te vertellen. Een deel van de tekening gaat over je ervaringen van de afgelopen maand, een ander deel over je verdere verleden. Dit kan zijn op lichamelijk, emotioneel of mentaal gebied. Deze methode zie ik als een stevige basis voor -het vervolg van- je bewustzijns pad.

 

Tijdens een wandeling nodig ik je uit om je eigen beperkingen te overstijgen.
Bij dit gesprek gaat het over de zin van jouw leven. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens op aarde een persoonlijke missie te volbrengen heeft en dat je je hele leven wordt uitgenodigd om die missie te gaan leven. En dat we hier niet zijn gekomen om alleen maar geld en materie te vergaren.
Al wandelend hoop ik je te stimuleren om één of meerdere aangeleerde overtuiging(en) over boord te gooien.