Aanbieder Anette de Jong
E-mail anette@wantdatklopt.nl
Website www.wantdatklopt.nl
Telefoon 06 - 46 33 26 06
Adres
Postcode
Plaats Meppel
KvK 67136761
 
Categorie Coaching
 


Meer van deze aanbieder:
Hartcoherentie
Opleidingen


Stressmanagement met je hart, wantdatklopt.nl

Stress hoort bij het leven. Daarom is het prettig als je er goed mee om weet te gaan. En gezonder bovendien! Dat kun je leren met Hartcoherentie of HeartMath. In een groepstraining of coachingstraject. Daarnaast zijn er korte workshops.

Wantdatklopt.nl geeft ook speciale Slaaptrainingen met hartcoherentie, zowel individueel als in de vorm van een groepstraining. Omdat een goede nachtrust begint bij een ontspannen brein.

Meer balans

Hartcoherentie helpt je om beter in balans te komen. Je leert het snel en eenvoudig aan in een groepstraining of met coaching. De (ademhalings)technieken kun je overal toepassen in je dagelijks leven en de methode is wetenschappelijk onderbouwd.

5 miljoen gebruikers wereldwijd

De HeartMath methode kent al meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder grote bedrijven, overheids- en non-profit instellingen.

Waarom stressmanagement met je hart

Dát je hart klopt is van levensbelang. Maar het is ook belangrijk hóe het klopt. Dat beïnvloedt namelijk hoe jij je voelt. Je kunt leren daar zelf invloed op uit te oefenen onder andere via je ademhaling.

Trainen met de computer

Bij hartcoherentie leer je verschillende technieken aan met behulp van de computer. Op het scherm zie je direct wat het effect is op jouw hartritme, zodat je je vorderingen goed kunt volgen. Dat maakt trainen concreet en ook nog eens leuk.

Hartcoherentie is meer dan alleen technieken

Een belangrijk onderdeel van de training/coaching is dat je je bewust wordt van de manier waarop jij met stress omgaat en hoe je daar zelf verandering in kunt brengen.

Eindelijke een methode die klopt!

Omdat het de verbinding legt tussen hoofd en hart. Ik wens iedereen de innerlijke rust en de moed toe om zijn hart te volgen. Om zo de beste versie van jezelf te worden. Dat is waarom ik bedrijven en particulieren train met hartcoherentie bij wantdatklopt.nl

Kennismakingsworkshop Verminder je stress

Wil je zelf ervaren of hartcoherentie iets voor jou is? Kom dan eens naar een kennismakingsworkshop: Verminder je stress!

Workshop: Beter Slapen

Wantdatklopt.nl geeft ook regelmatig workshops Beter Slapen!

Data en meer informatie over de workshops vind je in de agenda van Bewust Meppel of op de nieuwspagina van de website www.wantdatklopt.nl.

Voor meer informatie, bekijk de website (www.wantdatklopt.nl), mail (anette@wantdatklopt.nl) of bel (06 - 46 33 26 06).

Anette de Jong verzorgt binnen haar bedrijf, wantdatklopt.nl, veerkracht-, stress- en slaaptrainingen met de hartcoherentie methode (ook wel HeartMath). Zij is gecertificeerd door HeartMath Benelux als groepstrainer, coach en slaaptrainer. Activiteiten

  • 20-06-2024

    19:30 - 22:00

    Kennismaken met hartcoherentie

    Wil jij een betere balans werk-privé, beter slapen, creatiever en gefocust werken,  kalmer blijven in lastige situaties, een gezonde bloeddruk, een krachtig immuunsysteem en meer zelfvertrouwen? Kom dan kennismaken met hartcoherentie in deze workshop.

    Aanmelden

Nieuws

Powered by webXpress