Aanbieder Esther Esselbrugge
E-mail esther@loopbaanimpuls.com
Website www.loopbaanimpuls.com
Telefoon 06 - 14 63 67 66
Adres Luzernevlinder 58
Postcode 7943 TE
Plaats Meppel
KvK 1142105
 
Categorie Loopbaanbegeleiding
 
Aangesloten bij
VIV - Vereniging Integrale Vitaliteitkunde

LoopbaanIMPULS

"Stap uit de schaduw, kom in de zon!"

Alles wat je nodig heeft om succesvol te zijn en plezier te hebben in je werk en het leven daarbuiten, heb je al in je. Daarvoor hoef je niet ‘anders’ te worden of te trainen op ‘nieuwe’ eigenschappen. Veel effectiever en bevredigender is het om beter gebruik te leren maken van de mogelijkheden die je nu al bezit en een (werk)omgeving te vinden waarin je die kunt uiten.

Ik versta de kunst om jouw talenten en sterke punten boven tafel te krijgen en te laten groeien, zodat je ze beter en bewuster in kunt zetten. 

Bijvoorbeeld bij vragen of thema’s als:
• In welke rol of organisatie om ik tot mijn recht en heb ik plezier?
• Hoe haal ik meer voldoening uit mijn huidige werk?
• Zit ik wel op de juiste plek hier?

Met een LoopbaanIMPULS krijg je een duidelijk beeld over wie je bent en waar je voor staat. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en drijfveren en kunt deze vertalen naar een ‘pakket van eisen’ waaraan een (toekomstige) functie moet voldoen om bevredigend voor je te zijn. Je vergroot je zelfkennis en zelfvertrouwen en krijgt hierdoor meer doelgerichtheid en daadkracht. Het resultaat is dat je meer regie krijgt over het verloop van je loopbaan en je meer voldoening uit ‘werken’ zult halen.Powered by webXpress