Aanbieder Andrea Deckers
E-mail info@andreadeckers.nl
Website www.andreadeckers.nl
Telefoon 06 - 19 36 88 52
Adres Tauvlinder 15
Postcode 7943 TJ
Plaats Meppel
KvK 01163876
 
Categorie Massage
 
Aangesloten bij
RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg


Meer van deze aanbieder:
Lichaamsgerichte therapie


Andrea Deckers

 

Voor gezonde mensen is aanraking een snelle route naar ontspanning die bewezen de weerstand verhoogt, vitaliteit vergroot en stress vermindert.
Aanraking lost fysieke en emotionele spanning op. Ten minste, als er geen sprake is van een remming of "verhaal" er achter.

Massage is een indrukwekkende vorm van contact maken. Niet iedereen wil of is gebaat bij dezelfde soort massage. Maar dat de aanraking werkt, geldt voor elke vorm. Of het nu gaat om een stevige uitwerking van spierknopen, zachte aanraking, bindweefselmassage of een van de vele andere vormen.
Omdat aanraking in elke vorm een zeer krachtige werking heeft, kan een mens een reactie op aanraking hebben die anders is dan de 'normale' reactie.
Door omstandigheden kan iemand aanraking ontwennen, er weinig van krijgen, er bang voor worden of er juist verslaafd aan raken.

Bovenstaande is niet per sé een voorbeeld van trauma of een probleem. Gezonde mensen hebben ook blokkades. Massage is een snelle manier om deze blokkades te leren kennen en ze behandelen en zo te werken aan verbetering van de kwaliteit van je leven.

Bij iedere massage kan besproken worden waarop we het accent leggen: verlichting van een klacht, aandacht voor een ontwikkeling, ontspanning, vitalisatie, of integratie. Alle massages worden uitgevoerd in een goed verwarmde ruimte.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor een Ontspanningsmassage, Lomilomi massage.
Al je al bekend bent met mijn massages of therapievorm, kun je in overleg ook bij mij voor spiritueel tantraritueel doen (zowel mannen als vrouwen).

Reserveren is noodzakelijk.  Mail voor een afspraak via mijn website


 Nieuws

Powered by webXpress