Aanbieder Mirjam de de Jonge
E-mail info@massagemirjam.nl
Website www.massagemirjam.nl
Telefoon 06 - 20 21 58 06
Adres Ceintuurbaan 106
Postcode 7941 LX
Plaats Meppel
KvK 58537449
 
Categorie Massage
 
Aangesloten bij
LVNT - Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten
RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Massagetherapeut Mirjam

Ik ben mens. Alles wat ik heb gedaan in mijn leven en nog ga doen zal zijn weerslag hebben op de behandelingen die ik geef…
Hiernaast maak ik in mijn praktijk gebruik van diverse technieken en behandelmethoden. Als gecertificeerd therapeut school ik mijzelf regelmatig bij.


Shiatsutherapie:

Shiatsu is een manuele behandelmethode waarbij op holistische (= gehele) wijze naar de mens wordt gekeken: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal, spiritueel. Het werkt preventief, bevordert vitaliteit, verlicht vermoeidheid en stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam.


Holistic Pulsing:

Deze behandelmethode is gebaseerd op het idee dat ritmische schommelende bewegingen de hartslag van een foetus nabootsen. Deze bewegingen stimuleren het zenuwstelsel om diep te ontspannen. Een unieke, zachte en diep helende vorm van lichaamswerk.

Chi Nei Tsang:

Chi Nei Tsang is een vorm van lichaamswerk met een Taoïstische oorsprong en betekent letterlijk "het bewerken van de energie van de interne organen”. Via deze directe fysieke benadering wordt een intense confrontatie gecreëerd die emoties en overtuigingen aan het licht brengt en werkt op diverse lagen van ons mens-zijn. De intentie is om bewustzijn te brengen.

Aroma Touch Techniek:

Bij deze doeltreffende techniek gebruik ik 8 hoogwaardige essentiële oliën en oliecombinaties die zeer goede resultaten opleveren bij vier lichaamscondities waarbij het lichaam voortdurend wordt uitgedaagd om optimaal te kunnen functioneren: stress, verhoogde toxineniveaus, ontstekingen en voor een autonoom zenuwstelsel dat uit balans is.
Nieuws

Powered by webXpress