Aanbieder Wereldwinkel
E-mail mpmeppel@hccnet.nl
Website www.wereldwinkelmeppel.nl
Telefoon 0522-262823
Adres Woldstraat 35
Postcode 7941 LE
Plaats Meppel
KvK
 
Categorie Mens en Maatschappij
 


Meer van deze aanbieder:


Wereldwinkel Meppel

De Wereldwinkel is de fairtrade winkel van Nederland

Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor mensen in ontwikkelingslanden. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade en/of maatschappelijk verantwoorde criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. Koop je een cadeau in onze winkel, dan draag je daaraan bij.

In onze winkel vindt je onder meer diverse food producten en moderne én authentieke cadeaus met een bijzonder ontwerp en design. Het originele en brede assortiment is afkomstig uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Openingstijden:
Maandag: 13.30 uur - 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 uur  - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur - 17.00 uur

De organisatie
Achter de schermen van de Wereldwinkel zijn ongeveer 30 vrijwilligers actief met de dagelijkse bedrijfsvoering: inkopen, verkopen, winkelinrichting, administratie en financiële verslaglegging, PR en marketing etc. Door onze vrije tijd hierin te investeren dragen we bij aan de promotie van eerlijke handel in Nederland. We zijn  aangesloten bij de Stichting Wereldwinkels Nederland, die de importeurs en hun artikelen controleert, regelmatig acties en campagnes organiseert en ons helpt met de aankleding en promotie van de winkel. 


Nieuws

Powered by webXpress