Choose Again Cirkel

05 sep 2023, ESP Coaching

Choose Again is een methode gebaseerd op Een Cursus In Wonderen, om belemmerende overtuigingen op te ruimen. Het loslaten van belemmerende overtuigingen brengt je weer naar je liefdevolle kern waar je je weer verbindt met de vrede en onschuld en Liefde die we allemaal ten diepste zijn. Het gevolg is peaceful joy, een gevoel van vrede en vreugde.

In het Boek "Choose Again" van Diederik Wolsak kun je hier alles over lezen.

 

Wat ik zo krachtig vind aan deze werkwijze is dat je volledig verantwoordelijk bent voor je eigen gevoelens. Bovendien gaat het niet om het hele verhaal er omheen, maar je duikt gelijk je diepste wezen in, om te ontsluieren wat je over jezelf bent gaan geloven dat niet waar is. Iedere overtuiging die je weg houdt bij je diepste liefdevolle kern, daar waar alles Licht, Liefde, Onschuldig, Heel en Goed is, is bij voorbaat al niet waar.

Hoe vaker je met deze methodiek werkt, hoe makkelijker het je zal afgaan. Maar wees alert: "you’ve got to feel it to heal it”. Als je het alleen met je hoofd gaat bedenken, dan werkt het niet. Het is belangrijk om echt te voelen wat er gebeurt. Dat brengt je naar de diepere laag waar je mag herinneren en opruimen. Dat brengt je telkens weer naar wie je in wezen bent, wie we allemaal in wezen zijn: Liefde.

Om de week is er bij Ellen een cirkel waar je je bij kunt aansluiten. Eenmalig, of regelmatig. Kom gerust een keer proeven van deze prachtige zuiverende manier van werken.


Voor meer informatie of om je op te geven, neem contact op met Ellen Steendijk-Pels van ESP Coaching.

 


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress