Feng Shui

25 nov 2021, Akide
Feng Shui (uitspraak "fung schwee”), de leer van wonen in harmonie, is een combinatie van eeuwenoude, 5000-6000 jaar terug, Chinese wetenschap, kunst, filosofie, astrologie.

Alles is met alles verbonden- niets bestaat op zichzelf, elk ding, elk levend wezen, elke gedachte, elk gevoel staat in relatie met al het andere. Op deze oeroude inzichten is de Feng Shui gebaseerd. De verbinding met alles om ons heen is zelfs buitengewoon sterk. Onze leef- en woonomgeving heeft grote invloed op hoe het met ons gaat. Omgekeerd is onze omgeving op een bepaalde manier ook een uitdrukking van onze innerlijke toestand. Gezondheid of ziekte, succes of mislukking, zelfs toevalstreffers of pech weerspiegelen zich in huis of op kantoor en zijn daardoor ook indirect te beïnvloeden.

Akide kan uw omgeving bewust vormgeven met het uiteindelijke doel om van uw woning een plek te maken waar u zich kunt ontspannen en opladen, waar u zich voor 100% behaaglijk voelt en waaruit u dagelijks nieuwe kracht kunt putten om gezond en gelukkig te leven.


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress