Hooggevoeligheid en MalvaTherapie

17 mei 2022, Sielsfolle I Energetische (Malva)therapie

Als je hoog gevoelig bent, ben je je extra bewust van wat er gebeurt in je omgeving en ook wat er in je lichaam speelt. Je voelt sneller de signalen dat er iets niet oké is. Je neemt gemakkelijk energie over van anderen. Soms is dit minder prettig en dan voel je je moe en leeg.

Malvatherapie en ademcoaching zijn manieren om bewuster je lichaam, je denken en voelen te leren kennen en dit integreren in je handelen en doen. Hierdoor kun je beter focussen, je concentratie verbetert en je krijgt er ook nog eens meer energie van!

Je leert je eigen ruimte in te nemen en jezelf beter af te sluiten. Malvatherapie is een lichaamsgerichte energetische therapie. Hierbij leer je weer in contact te komen met je gevoel, je lichaam en wie jij bent. Ik kijk naar jou als mens en van daaruit werk ik via het lichaam met jouw energetische systeem, chakra's – aura – meridianen. Je krijgt meer rust in je hoofd en zo blijf je met beide benen op de grond. Of zoals een cliënt het verwoorde:

"Ik snap nu heel goed hoe ik ben, hoe ik er beter mee om kan gaan en ook dat ikzelf niet 'raar' ben maar gewoon net als een ander. Het is geen opgave maar een gave. Pas de laatste paar maanden begin ik dat te zien. Ik vind het eigenlijk best moeilijk om uit te leggen maar het is niet zomaar wat. Inzicht gekregen in wat HSP is, wat het kan betekenen voor nu en in de toekomst (voor mij en anderen) en ook vooral mezelf blijven. Maar ook ermee omgaan daar heb ik een en ander van geleerd."


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress