Licht op pijnklachten

03 sep 2021, Natuurgeneeskundige praktijk Erica

Ons lichaam is opgebouwd uit zo’n 80 biljard cellen. Elke cel houdt zichzelf in leven door algemene functies, zoals de opname van zuurstof en voedingsstoffen, afbraak en opbouw van stoffen, communicatie met andere cellen, afweer, zelfherstel en celdeling. Het functioneren van ons lichaam als een geheel wordt bepaald door het functioneren van alle individuele cellen.


Onze lichaamscellen stralen continu licht uit. Dit licht heet biofotonen en bestaat voor het grootste deel uit infrarood licht met een zeer lage intensiteit en laserlicht. Dit licht in de cel ontstaat door de opname van zonlicht, deze transformeren ze naar biofotonen. Dit wordt gebruikt voor twee doeleinden:

  1. Als bron van energie voor de uitvoering van alle celfuncties

  2. Als communicatiemiddel voor de aansturing van alle celfuncties en voor de samenwerking met andere cellen

Ons lichaam kan op verschillende manieren zonlicht opnemen; direct via huid en ogen als indirect via ons water, voedsel, de lucht via onze ademhaling en spijsvertering. Tegenwoordig hebben we vaak een tekort aan deze biofotonen. De productie is te weinig door veel binnen zitten, te weinig natuurlijk voedsel, te weinig buitenlucht en smog in de lucht. Ook stress, toxinen en Electro smog zorgen ervoor dat de biofotonen in ons lichaam minder goed vastgehouden kunnen worden.


Door een chronisch tekort aan biofotonen in de cellen ontstaan op den duur gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld allerlei soorten pijnen.

Pijn geeft aan dat er bepaalde functies en processen in ons lichaam niet goed verlopen.


In onze praktijk werken we met fotonentherapie. Fotonentherapie gebruikt technisch laserlicht dat identiek is aan het biologische laserlicht van biofotonen. Alle lichaamscellen absorberen het uitgezonden licht en transformeren dit direct in biofotonen. Hierdoor bevatten de cellen meer biofotonen en gaan ze hun algemene en specifieke functies beter uitvoeren. Optimale celfuncties bevorderen de lichaamsfuncties en het natuurlijk vermogen tot zelfherstel.


Fotonentherapie leidt tot goede behandelresultaten bij diverse pijnen, maar breder nog bij; chronische vermoeidheid, fybromyalgie, blessures, huidklachten, ziekte van Lyme, burn-out onverklaarbare lichaamsklachten, infectieziekten, herstel na ziekte, operatie en ongevallen. Veel klachten waarbij pijn vaak ook een onderdeel is.


Fotonentherapie is zowel geschikt voor volwassenen en kinderen.

Na de behandeling kun je verschillende reacties merken zoals minder pijn, meer energie, meer ontspanning etc. Soms ga je meer slapen of krijg je een grieperig gevoel. Dit is een positief gevolg, het lichaam is bezig met herstel.


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress