Massagetheraphie

01 dec 2022, Bewust in de regio Meppel
Massage is niet meer weg te denken in de wereld van de welness en sport. Niemand kijkt er raar van op als onze stersporters een massage krijgen of als iemand vertelt dat een dagje sauna extra fijn werd met een hotstone massage. Massage die zich richt op ontspanning en welbevinden helpt even, massagetherapie draagt bij aan natuurlijke gezondheid! Aanraking lost fysieke en emotionele spanning op.

Massagetherapie wordt uitgevoerd door professionele massagetherapeuten. Veel lichamelijke kachten worden behandeld door sportmasseurs, chiropractors, osteopaten en fysiotherapeuten. Het gaat dan vaak om blessures die we oplopen in ons leven en het 1 op 1 opheffen van die blessure.

Een holistisch werkende massagetherapeut werkt ook aan bewustwording over de effecten van emotionele blessures op ons lichaam en omgekeerd de effecten van lichamelijke klachten op onze emotionele binnenwereld. Spanningen die gaan vastzitten in de nek of rug bijvoorbeeld. Maar ook chronische klachten die spanningen opleveren. Een fysieke klacht kan aanleiding zijn maar bij de behandeling wordt ook gekeken naar onderliggende emotionele spanningen. Opheffen van blokkades in ons lichaam gaan dan hand in hand met het opheffen van blokkades in onze emoties.

Wat nu zo fijn is, is dat er heel veel verschillende aanpakken mogelijk zijn. Er is er altijd wel een die bij jou past. Je vindt ze onder aanbieders. En als je het niet zo goed weet? Maak dan een afspraak bij het spreekuur aanvullende zorg. Daar kan je gratis en vrijblijvend vragen naar geschikte behandelwijze binnen de complementaire zorg voor jou klachten.


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress