Meppel schoon in 1 dag

09 mrt 2023, Fairtrade Meppel
Meppel wordt op 9 maart vweer helemaal zwerfafval vrij? Dat is de inzet van "Meppel in één dag schoon”! De handen worden weer ineen geslagen. Scholen, verenigingen, kerkgemeenschappen, sportclub's, buren en familie ... iedereen kan meedoen door een stukje Meppel schoon te maken. Meester Sander vertelt er meer over op de site van Meppel in 1 dag schoon.
 
De actie is een samenwerking tussen de gemeente Meppel en Rubbiz Foundation. We maken niet alleen schoon maar leggen ook vast wat we allemaal weghalen. Zo wordt duidelijk waar het zwerfafval een zwerft. We hopen natuurlijk dat er na de schoonmaakactie minder vuil gaat zwerven. Daaraan kunnen we allemaal wat doen. Er zijn tenslotte prullenbakken genoeg te vinden waar je je afval in kan gooien. En je prullenbak thuis staat er ook niet voor niets.
 
Je kan met het schoonmaken ook geld inzamelen voor een goed doel. Door de foto's van voor en na het opruimen van vuil op een bepaalde plek te delen in een app krijg je 0,11 cent per foto(paar). Aan het einde van de dag hebben we dus een opgeruimde stad én een warme bijdrage aan een doel naar keuze.
 
Wil jij mee doen? Meld je dan aan bij m.mulder@meppel.nl


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress