Met korting een opstelling doen

29 feb 2024, Heldere Weg
Om zowel mezelf als jou te stimuleren om meer te doen met (familie)opstellingen, heb ik een actie bedacht: iedereen die zich voor 31 maart aanmeldt, krijgt 50 % korting als ze in 2024 als representant deelnemen aan een opstellingendag of -avond (zie hieronder voor de eerstvolgende keer). Ook bied ik iedereen die zich voor 31 maart aanmeldt 30 % korting op individuele opstellingen (€ 49,- i.p.v. € 70,-). Dit kan zowel met vloerankers als een tafelopstelling zijn. Te verzilveren voor 30 september 2024. Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom :-)
 Onderaan de pagina deel ik nog een review van een van mijn cliënten over de lichaamsgerichte therapie.
 
Opstellingenavond in Smilde op donderdag 14 maart
Dit jaar ga ik toewerken naar een maandelijkse opstellingenavond. Ik wil dit op verschillende plekken doen, om te zien waar het me het meest bevalt. En voordat het zover is, staat de volgende avond met Nishta alweer gepland op donderdagavond 14 maart in het dorpshuis in Smilde. Kijk voor meer informatie ook op http://www.facebook.com/events/1616631422441214
Net als de vorige keren is er ruimte voor 2 vraagstellers. Heb je interesse, neem dan contact met mij op (daan@heldereweg.nl of 06-36083675). Vooraf opgeven is verplicht.
 
Plaats: Dorpshuis Smilde, Beukenlaan 1 A, 9422 JE Smilde
Tijd: 19.15 inloop, 19.30 start, einde rond 22.00 uur
Bijdrage: € 65,- voor een vraagsteller, € 15,- voor representanten (of € 7,50 als je gebruik maakt van de kortingsactie!)
 
 
Review van Bert (56)
De sessies bij en met Daan voelen voor mij heel warm, gedragen en veilig. Emoties van verdriet en boosheid openlijk laten stromen in de nabijheid van een ander heb ik mijzelf weinig toegestaan in het verleden. Ik heb alsnog weggestopte kindstukken van diepe wanhoop, eenzaamheid en duisternis mogen doorvoelen. Ik kon nu voorbij het aangepaste inhouden van voorheen, alsnog de tranen laten stromen en ook de woede en frustratie. En al die tijd was Daan er, aanwezig, zonder oordeel, steunend en inspirerend om mijn pad verder te verkennen met een wetenschap dat ik nu niet alleen was. Dat er iemand was om aan te raken, aan te kijken of alleen al zijn nabijheid te voelen: Veiligheid. Met allerlei oefeningen
zoals ademwerk, tekenen, bewegen door de ruimte, bewegen van en naar elkaar toe, grenzen voelen. Gebruik makend van kussens, etc. als symbool voor innerlijke stukken zoals de meegedragen pijn en zorgen van mijn vader en moeder, die ik aan hen heb terug mogen geven vanuit een liefdevol gevoel, wetende dat het niet (meer) aan mij is om dat te dragen.
Uiteindelijk heb ik ook de duistere depressie waarmee ik mij deels identificeerde los mogen laten en daarmee in een bevrijdende lege ruimte mogen stappen, de ruimte van een leven, van mijn leven, waarin ik mag scheppen en ook nieuwsgierig mag kijken wat zich aandient. Ik heb bij Daan nieuwe ervaringen aan mogen leggen waarin het goed en veilig voelt om mijzelf te ontdekken, om mijzelf te zijn en om dat zelf te laten zien met wat er op dat moment dan ook in mij is aan gedachten, emoties, gevoelens. Dankbaarheid voor de weg die ik met Daan mocht gaan is er één van.
 


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress