Minimarkt Bewust en Duurzaam

07 okt 2023, Bewust in de regio Meppel
Met deze najaarsmarkt sluiten we de serie van drie minimarkten rond bewust & duurzaam in de regio Meppel. Op deze markt vind je allerhande producten en informatie over gezonde, bewuste en duurzame leefstijl. Met lokale aanbieders geven we een kijkje in de mogelijkheden rond gezond en eerlijk eten uit onze achtertuin, eerlijke handel en gezonde leefstijl.
 
Waar: Ceintuurbaan 106 in Meppel, 't Huis
Tijd: 10.00 tot 14.00
 
Deze markt staat in het teken van gezond en duurzaam leven in en rond Meppel. Gezond en eerlijk eten uit onze regio, gezond bewegen en producten die eerlijke zijn ingekocht - het kan allemaal in Meppel. Ontdek op deze markt hoe dichtbij en makkelijk je je eigen leefstijl aanpast naar gezond, duurzaam en bewust. Wat valt er te ontdekken?
  • De Wollesik maakt van de geiten- en schapenmelk heerlijke ambachtelijke kaasjes en andere zuivelproducten gemaakt. De bokjes en rammetjes worden op het bedrijf grootgebracht. Ze hebben een onbezorgd leven in de wei voor ze naar de slacht gaan. Op deze minimarkt verkopen zij ambachtelijke producten van hun bedrijf dat volgens de biologisch regels van de landbouw werkt.
  • Zoutstenen lampen die lokaal zijn ingekocht door Humayoon Ahmed in Pakistan
  • Zelfgemaakte houten lepels van Arjen Dekker. Tijdens deze markt laat hij zien hoe hij deze lepels maakt.
  • Gezonde leefstijl bij Froukje Roskam (voeding en leefstijl coach)
  • Natuurlijke schoonheid bij Daniëlle Selles (natuurlijke en biologische schoonheidstudio Zuiver)
  • Omgaan met stress en herstel van burnout of trauma bij Simone van Vliet (Praktijk voor Rebalancing)
  • Je verslaving de baas blijven, informatie over de CA-meetings in Meppel
  • Informatie over positieve gezondheid, gezonde leefstijl en duurzaam leven bij Willemijn van Schilfgaarde (coördinator Bewust in de regio Meppel)
  • soep van de dag, eerlijke koffie en thee van 't Huis. Je kan gelijk een kijkje nemen in de beschikbare ruimtes voor initiatieven die bijdragen aan een gezonde leefstijl, duurzaam leven en zingeving. De moeite van een bezoekje waard als je op zoek bent naar een fijne ruimte voor een praktijk, training, workshop of groepsbijeenkomst.
  • kom kennismaken met de deelinitiatieven kopieerservicepunt en coffee on tour - kar die zijn ondergebracht bij 't Huis.
Elke keer weer zoeken we naar initiatieven die jouw kunnen helpen om gezonder, bewuster en duurzamer te leven. Keuzes die je kan maken, waarmee jij bijdraagt aan een mens- én aardewaardige samenleving. Voor de regio Meppel hebben we een boekje gemaakt die deze initiatieven bundelt op basis van positieve gezondheid/gezonde leefstijl. Dit boekje kan worden meegenomen tijdens deze markt.
 
Wil jij het inspiratienieuws ontvangen over bewust leven in de regio Meppel, meld je dan aan voor de nieuwsbrief (aanmeldveld op de homepage).
 
Deze  markten worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het sport- en preventieakkoord.


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress