Minimarkt Bewust en Duurzaam

06 mei 2023, Bewust in de regio Meppel
Na een (h)eerlijke voorjaarsmarkt is er op 1 juli de tweede van drie minimarkten rond bewust & duurzaam in de regio Meppel. Op deze markt vind je allerhande producten en informatie over gezonde, bewuste en duurzame leefstijl. Met lokale aanbieders geven we een kijkje in de mogelijkheden rond gezond en eerlijk eten uit onze achtertuin, eerlijke handel en gezonde leefstijl.
 
Waar: Ceintuurbaan 106 in Meppel
Tijd: 10.00 tot 14.00
 
Deze markt staat in het teken van de zomer: nog net niet op vakantie maar wel al heerlijk genieten van de zon. Gezond en eerlijk eten uit onze regio, gezond bewegen en producten die eerlijke zijn ingekocht - het kan allemaal in Meppel. Ontdek op deze markt hoe dichtbij en makkelijk je je eigen leefstijl aanpast naar gezond, duurzaam en bewust. Biologische groente, vlees en kaas uit onze eigen achtertuin, lekkere blauwe bessen van de bloemenpluktuin en bessenkwekerij Zeldenrust, zoutsteen lampen uit Pakistan, soep van de dag, eerlijke koffie en thee van 't Huis. En iedereen die gezonder wil leven, meer wil bewegen of wil stoppen met roken kan kennismaken met Dik Zantingh (Vitaal en in Balans), Mirjam de Jonge (massagetherapeut) en Froukje Roskam (voeding en leefstijl coach). Natuurlijk kan iedereen kennis maken met het platform Bewust in de regio Meppel en de mogelijkheden om ruimte te gebruiken bij 't Huis.
 
In oktober komt er nog een herfstmarkt. Elke keer weer zoeken we naar initiatieven die jou kunnen helpen om gezonder, bewuster en duurzamer te leven. Keuzes die je kan maken, waarmee jij bijdraagt aan een mens- én aardewaardige samenleving.
 
Meer informatie over de standhouders vind je hier. Wil jij het inspiratienieuws ontvangen over bewust leven in de regio Meppel, meld je dan aan voor de nieuwsbrief (homepage).


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress