Programma in het theater

01 mrt 2024, Cirkel Academie
Wat was het een heerlijke avond met Geert Kimpen en Michelle Shanti. Twee pracht mensen die geheel op eigen wijze hun vertolking gaven over het verhaal van Maria Magdalena. Geert volledig in zijn element in het mannelijke verhaal, uitbundig, entertainend en naar buiten. Waarna Michelle ons juist op vrouwelijke wijze liefdevol mee naar binnen nam in een zachte meditatie. Wat een heerlijke avond.
 
Ook was het de avond dat Janny Burger, onderdeel van deze programmaraad in het zonnetje werd gezet. Zij heeft een boek geschreven over haar levensverhaal: Een glimp van licht. Dit boek wordt uitgegeven door de uitgeverij van Geert en Michelle. Een mooie vuurdoop dus. Ben jij ook geïnteresseerd in het verhaal van Janny. Laat het haar dan vooral weten. Ze verkoopt ze met liefde.
 
dinsdag 12 maart:
Onze volgende lezing wordt gegeven door ook al een oudgediende. De laatste jaren vooral hoorbaar in talrijke podcasts, maar nu weer terug op het podium bij ons: Henk Fransen. Met zijn lezing: De terugkeer van het licht. Met deze lezing wil Henk ons vooral laten herinneren aan het grootse en onbegrensde lichtwezen dat wij van oorsprong zijn. Zijn belangrijkste boodschap is: Jij bent niet voor niets NU op aarde. Jij wilde een kanaal zijn voor die enorme instroom van licht en liefde die nu plaatsvindt.
 
Zaterdag 13 april
De Reality Benders  - Diepzielduiken
Misschien ken je ze nog als 'de Musketeachers'. De drie gaan nu verder als 'de Reality Benders'. En ze hebben weer een geweldig avondvullend programma gemaakt waarin je mee op reis wordt genomen in jezelf en je een diepe duik maakt tot aan je ziel.. en verder. 'Diepzielduiken' dus.

Dinsdag 7 mei
Ard Pisa en Tessa Koops - Ancient Calling - Remember who you are
Tijdens de lezing Ancient Calling, remember who you are dompelen de verhalenvertellers Tessa Koop en Ard Pisa je onder in oeroude mysteries en het herinneren van wie jij werkelijk bent: een zeer machtig & geliefd kosmisch mens!
 
Wij hopen jullie te mogen begroeten op onze avonden. Deze zijn in het theater de Meenthe te Steenwijk. Kaartjes voor de lezing zijn te bestellen via www.demeenthe.nl of aan de kassa van De Meenthe. Tot gauw.
 
Warme groet,
De programmaraad,
Ceciel, Janny en Marjan
 


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress