Nieuw seizoen in het theater

01 okt 2023, Cirkel Academie
We trappen dit seizoen af op 2 oktober met Anouk Bindels met haar lezing over de wijsheid van trauma. Anouk is psycholoog, trainer, coach en systeemtherapeut. Daarnaast heeft ze een passie voor het onderwijzen van meditaties. Ze werkte vele jaren samen met Dr. Joe Dispenza. Ze genas zichzelf van heftige chronische ziekten en ze neemt je graag mee op haar reis.
 
De volgende spreker op de agenda, 7 november, is een oude bekende. En wel Ard Pisa met zijn lezing : ancient mysteries & energies. Ard heeft een passie voor de geschiedenis van mythische plekken, vooral voor de piramides in Bosnie. Dit keer brengt hij verbinding in zijn verhaal over al die plekken op de wereld, van de hunebedden, tot de piramides, van de menhirs tot aan Stonehenge.
 
En als laatste voor dit jaar, 19 december, hebben we Richard de Leth met zijn Oersterk programma. Opgeleid als huisarts maakte Richard al snel de overstap naar een holistische aanpak van gezondheid. Vooral gebaseerd op gezond eten en een gezonde mindset.
 
Daarnaast verheugen we ons zelf al op het begin van het volgende jaar. Want dan komt Geert Kimpen ons weer bezoeken met een lezing over zijn nieuwste boek Maria Magdalena op 6 februari 2024.
 
Wij hopen jullie te mogen begroeten op onze avonden. Deze zijn in het theater de Meenthe te Steenwijk. Kaartjes voor de lezing zijn te bestellen via www.demeenthe.nl of aan de kassa van De Meenthe. Tot gauw.
 
Warme groet,
De programmaraad,
Ceciel, Janny en Marjan
 


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress