Nieuwe healingpraktijk geopend

13 mrt 2024, Healingpraktijk Lin & Yang

Begin maart is Healingpraktijk Lin & Yang geopend aan de Blankenstein 265 in Meppel.

Even voorstellen
Mijn naam is Lindsay Bresser. Vanaf jongs af aan ben ik al hoogsensitief (HSP) en neem ik sterk gevoelens van andere waar. Ook zie ik vanaf mijn kinderjaren al de aura van mensen, dieren en natuur. Als kind heb ik ook het een en ander meegemaakt. Door de jaren heen ben ik erg opzoek gegaan naar mijn doel in het leven en waar mijn hart echt ligt. Zo ben ik op het pad terecht gekomen van de alternatieve geneeswijze en heb ik de opleidingen positief afgerond om als energetisch therapeut aan de slag te kunnen.

In de praktijk worden de volgende energetische behandelingen aangeboden:

Aura- en chakrahealing
Is een behandelvorm waarbij de harmonie tussen geest, gevoel en lichaam bevordert wordt. Het stimuleert het zelfhelend vermogen en heft blokkades op in je lichaam.

Door externe factoren die gedurende je leven ontstaan kan het ertoe leiden dat de energie zich verplaatst, zich sluit of juist te veel open gaat staan. Ook kan het van kleur veranderen en/of beschadigen. Dit kan komen door trauma’s of vervelende gebeurtenissen uit het verleden, verdriet, pijn, angsten, spanningen, stress, emotionele disbalans of fysieke klachten. Maar ook jezelf niet goed genoeg vinden of dat je te veel van jezelf weggeeft in een relatie. Hierdoor kan je fysiek, mentaal en emotioneel uitgeput raken.

Edelsteentherapie

Edelsteentherapie is een therapievorm met edelstenen en kristallen om emotionele, spirituele, fysieke of mentale klachten te helen en de chakra’s te ondersteunen om weer in balans te komen.
Chakra’s zijn een soort trechters in je lichaam die energie opnemen uit ons omringende krachtveld en die energie transporteert naar de organen die in contact staan met het bewuste chakra. Als een chakra gebrekkig functioneert, heeft dat ook zijn weerslag op de andere chakra’s.

Energetische therapie
Energetische therapie laat je bewuster worden van jezelf, je keuzes en de gevolgen daarvan.
Een behandeling is een krachtige werkvorm die jou helpt om diepe blokkades op te lossen en om nieuwe inzichten te krijgen.

Als therapeut werk ik met universele levensenergie. Deze energie geef ik door aan jou. Daarbij is balans brengen in het regulerend proces een belangrijk uitgangspunt.
Het stelt je in staat om vaste patronen, die niet goed voor je zijn, te doorbreken. Zo kan jouw energiebalans gestabiliseerd worden en kunnen onderdrukte en onbewuste emoties worden aangepakt. Er ontstaat weer ruimte voor een natuurlijke energiebalans, waarbij de energie weer vloeiend door je lichaam kan stromen.

Magnetiseren
Magnetiseren is een eeuwen oude methode om genezing tot stand te brengen. De therapeut brengt universele energie en liefde in de vorm van energie naar de cliënt.

Magnetiseren werkt zowel preventief als genezend. Door het doorgeven van positieve, schone en liefdevolle energie krijgen blokkades minder kans om zich op te stapelen.

Als magnetiseur herstel ik de balans tussen lichaam, geest en ziel en help ik je om oude pijnen los te laten en eventuele blokkades op te kunnen heffen. Zo kan de energie weer gaan stromen en kom jij weer vooruit in het leven!

Reiki
Reiki is een zachte en liefdevolle vorm van heling. Het werkt verlichtend en zeer ontspannend. De kracht van Reiki is dat het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Het werkt door op alle niveaus van het lichaam: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch.


Bach Bloesem therapie
De Bachremedies maken deel uit van een holistische behandeling. Dat wil zeggen dat ze de gehele persoon behandelen en niet slechts de symptomen van een specifieke klacht. Elke remedie is ondersteunend bij het uit balans zijn van bepaalde emoties of klacht(en). Deze emoties hebben doorgaans invloed op het functioneren van de hele mens en de remedies zijn daardoor helend.


Zo helpen Bach bloesems bijvoorbeeld bij:
Angst en paniek, zorgen, piekeren, onzekerheid, neerslachtigheid, schuldgevoel, ongeduld, spanning, verdriet, vermindert zelfvertrouwen, onverwerkte emoties, gekwetst gevoel en boosheid. 


De therapieën zijn zeer geschikt bij de volgende klachten:
- Lichamelijke, mentale, emotionele of spirituele klachten
- Energiehuishouding uit balans
- Overprikkeld, vermoeidheid
- Bun-out en stressklachten
- Werkgerelateerde klachten
- Gezins- of familieproblematiek
- Traumatische of negatieve ervaringen
- Pijnklachten, en/of aandoeningen en (chronische) ziekten
- Angst- en spanningsklachten
- Slaap-, eet- en gedragsproblematiek
- Depressie en niet lekker in je vel zitten, negatieve gevoelens en gedachten
- Je leeg voelen of het gevoel te hebben niet vooruit te komen
- Niet verbonden voelen met jezelf, lichaam, anderen en de aarde

In mijn praktijk wil ik samen met jou, als mens tot mens, samenwerken om jouw innerlijke kracht te (her)vinden. Ik help je nieuwe inzichten te vinden, je lijf en geest te helen en (opnieuw) je balans te vinden. Dit doe ik vanuit een holistische visie, luisteren, intuïtie en liefdevolle aandacht en energie.
De therapieën zijn geschikt zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Herken je jezelf in de klachten die ik heb omschreven en wil je graag kennis met mij maken om te bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen? Dan ben je van harte uitgenodigd in mijn nieuwe praktijk.  


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress