Trainingsdag Adem in Verbinding

31 okt 2023, Praktijk voor Rebalancing
Workshop | trainingsdag Adem in Verbinding 
 
We spraken de wens uit om onze krachten te bundelen en meer mensen in contact te brengen met hun eigenheid, speelsheid en hun gevoel. De combinatie van lichaamswerk door middel van je adem met systemisch werk heeft geresulteerd in deze prachtige dag waar je "opnieuw" in verbinding kunt komen met jezelf. 
 
Ochtendprogramma: Introductie lichaamswerk, met name met aandacht voor jouw adem. Door middel van verbonden ademhaling. Hoe adem jij? Beweegt je buik mee als je ademt? Waar zit je ademhaling? Herken je het gevoel, dat je geen lucht/adem kunt krijgen?

Door je te focussen op je ademhaling, ontdek je wat er in je leeft en je ontdekt de diepe kracht in jezelf waardoor je weer meer plezier, speelsheid en vreugde in je leven kunt bereiken.

Middagprogramma: Aan de slag met systemische opstellingen. Dit biedt de mogelijkheid om meer helderheid te krijgen in de (vaak ook onbewuste) belemmerende overtuigingen en patronen. Door hier naar te kijken, krijg je meer inzicht en zie je nieuwe mogelijkheden. 

Een opstelling maakt het tot dan toe onzichtbare zichtbaar voor zowel de vraagsteller als voor de andere aanwezigen.

Datum: zaterdag 4 november 2023

Tijd: 9.45 uur inloop, start 10 uur tot 17 uur
Locatie: Centrum Edanz te Groningen
Begeleiders: Simone van Vliet en Mariëlle van Veen
Kosten: € 147,-- incl. gezonde lunch, koffie, thee en lekkers


Of bel of app naar Simone 06 36 56 55 69 

 
We zien je graag! 
 
Simone en Mariëlle


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress